Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: Αν τον άκουγες, είχες πολλά να μάθεις για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τη ζωή

Η Αλίκη Κατσαβού έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απώλεια του Κώστα Βουτσά, αλλά και στον γιο τους, Φοίβο.

Όσα ανέφερε για τον αγαπημένο ηθοποιό

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes« και αρχικά, ανέφερε για το παιδί τους: «Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του πατέρα του που παίζονται στην τηλεόραση. Στενοχωριέται και το σέβομαι και του κουβεντιάζω για όσα τον απασχολούν».

«Για εμένα ήταν πολύ σύνθετο το θέμα. Ήταν απανωτά τα χτυπήματα για εμένα. Πέθανε ο Κώστας, μπήκαμε σε καραντίνα, ήταν μια συνθήκη εξαιρετικά δύσκολη. Τώρα που κοιτάζω πίσω και πώς αντιμετώπισα το γεγονός, λέω “καλά τα κατάφερα”», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όσο για τη ζωή που έζησε με τον Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού δήλωσε: «Δεν ήθελε να κάνει τον δάσκαλο. Αν τον άκουγες προσεκτικά, είχες πολλά να μάθεις από εκείνον για τον τρόπο που ο ίδιος αντιμετώπιζε τη ζωή».

«Όταν ο Φοίβος ήρθε στη ζωή μας, ο Κώστας ήταν τρισευτυχισμένος, ένιωθε ότι η παρουσία του μωρού πλούτισε τις ζωές μας. Καμια φορά, αν εγώ έχανα την ψυχραιμία μου και μιλούσα αυστηρά στον Φοίβο, μου έλεγε “πρόσεχε, θα χαλάσεις τον χαρακτήρα του παιδιού”», πρόσθεσε κλείνοντας.

Δείτε το video


Related posts

Σοκάρει η Σελίν Ντιόν: Έπαιρνε τόσο Valium κάθε μέρα που θα μπορούσε να τη σκοτώσει

30 ώρες στη Κόλαση του Δάντη: Ο Τάσος Αρνιακός μόλις ανακοίνωσε το πιο ακραίο φαινόμενο για τον καιρό τις επόμενες ώρες!

42€ σουίτα με πρωινό σε τετράστερο: Αυτές είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές της Αλβανίας που την εκτόξευσαν τουριστικά