Survivor: Ξεσάλωσε το Twitter με τη νίκη των «κόκκινων» – Ζήσαμε στιγμές… Euro 2004

Μετά από 8 σερί νίκες της μπλε ομάδας στο Survivor, οι «κόκκινοι» κατάφεραν -επιτέλους- να πάνε στο συμβούλιο του νησιού ως θεατές. Μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν φαγητό, κέρδισαν όμως με σκορ 10-7 το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Στο συμβούλιο του νησιού μετά από ψηφοφορία, η μπλε ομάδα επέλεξε τη Βαλέρια Χοψονίδου για πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μένει να δούμε αν η κόκκινη ομάδα θα ξεκινήσει ένα δικό της σερί ή απλώς αν η χθεσινή της νίκη (1/2) ήταν απλά μία παρένθεση.

Ο κόσμος περίμενε με αγωνία να δει το αποτέλεσμα και το hashtag #SurvivorGR ανέβηκε στην κορυφή τoυ Twitter με σχεδόν 50.000 tweets. Από ότι είδαμε, σχεδόν όλοι απόλαυσαν τη νίκη της κόκκινης ομάδας, με τον κόσμο των social media να είναι κατά των «μπλε».

Το Twitter γέμισε με αστείες εικόνες και αναρτήσεις, με διθυραμβικά σχόλια για τους «κόκκινους» και μάλιστα υπήρξαν αρκετά που είχαν να κάνει με το θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2004. Ως τέτοιο… θαύμα χαρακτηρίστηκε η νίκη της κόκκινης ομάδας.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα tweets που ξεχωρίσαμε:

Πηγή

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”