Survivor Trailer: Καρφιά Και Μπηχτές! Οι Μαχητες Βγάζουν το Αληθινό τους Πρόσωπο και το Παιχνίδι Παίρνει Φωτιά!

Survivor: Πώς αντέδρασε η μαμά της Εύης Σαλταφερίδου όταν της ανέφεραν τον Σώζοντα;

Δείτε όλα όσα είπε πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο!

Συγγενείς και φίλοι των παικτών του Survivor ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο και απόψε θα τους δούμε στην παραλία να συναντούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Αρτ με την κάμερα της εκπομπής “Survivor Πανόραμα” βρέθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, προκειμένου να μιλήσει μαζί τους πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

«Ελπίζω η Εύη να μείνει μέχρι το τέλος. Είναι πολύ δυνατή, αξιοπρεπέστατη, την λατρεύω. Με έκανε υπερήφανη, ότι και να πω γι’ αυτό το παιδί είναι λίγο. Έχει σκοπό να φτάσει μέχρι τον τελικό. Δεν μπήκε μέσα για να φύγει την πρώτη εβδομάδα. Πιστεύω ότι τώρα με την αλλαγή των ομάδων είναι καλύτερα η Εύη, αλλά όχι ότι δεν ήταν καλά στην άλλη ομάδα. Εγώ την έβλεπα, ήταν μια χαρά. Πέρασε κάποιες δυσκολίες, το καταλάβαμε όλοι…», είπε η μαμά της Εύης Σαλταφερίδου και εκείνη τη στιγμή ο Αρτ της ανέφερε τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο.

Δείτε πώς αντέδρασε…

Survivor: Η Λάουρα Νάργες ανατρέπει αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα για τον Μιχάλη Μουρούτσο!

«Από παίκτες που έχουν αποχωρήσει και μέσα από την επικοινωνία μου, έχω μάθει…».

Η Λάουρα Νάργες, πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στον Αρτ και το Survivor Πανόραμα, όπου αποκάλυψε πως δεν ήταν ο Μιχάλης Μουρούτσος αυτός που πρότεινε τον διαχωρισμό αντρών και γυναικών.

«Από παίκτες που έχουν αποχωρήσει και μέσα από την επικοινωνία μου, έχω μάθει ότι δεν ήταν κάτι που το είπε ο Μιχάλης, ότι θα χωριστούμε άντρες και γυναίκες. Δεν το έχει πει ο Μιχάλης. Όχι, δεν είμαι ζηλιάρα. Δεν ζηλεύω, δεν έχω τέτοια θέματα. Άμα έχεις ξεκάθαρες βάσεις με τον σύντροφό σου και άμα τα έχει καλά ο καθένας με τον εαυτό του, θεωρώ ότι δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα και προβλήματα», είπε η Λάουρα Νάργες.

Δείτε τι είπε η Λάουρα Νάργες…

Survivor 2: Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες όταν αντίκρυσαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Survivor 2018: Δάκρυσαν και οι πέτρες στον Άγιο Δομίνικο.

Απίστευτη συγκίνηση, κλάματα και αγκαλιές ανάμεσα στους παίκτες τόσο των Διασήμων και των Μαχητών όσο και των δικών τους προσώπων. Η παραγωγή έκανε μια μεγάλη έκπληξη στους παίκτες και τους έφερε στον Άγιο Δομίνικο έστω και για λίγο τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Έστω μια αγκαλιά, ένα χάδι και μια κουβέντα ήταν αρκετή.

Το μεγάλο έπαθλο του αγωνίσματος για την ομάδα που θα κέρδιζε ήταν να περάσουν οι παίκτες ένα απόγευμα με τα δικά τους πρόσωπα. Ένα τεράστιο έπαθλο για το οποίο δώσανε όλοι τον καλύτερό τους εαυτό.

Δείτε λίγο πιο κάτω τα συγκινητικά βίντεο.

Survivor 2: Η συγκινητική συνάντηση του Νάσου με τον αδερφό του και το μπλουζάκι έκπληξη

Survivor 2018: Συγκίνση, αγκαλιές και ένα μπλουζάκι γεμάτο… νόημα.

Ο αδερφός του Νάσου Παπαργυρόπουλου, Άρης ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για να τον δει από κοντά. Πήγε και εκείνος μαζί με τους άλλους συγγενείς, φίλους και συντρόφους των υπολοίπων παικτών στα πλαίσια της συνάντησης που κανόνισε η παραγωγή, αλλά και του ειδικού επάθλου.

Ο Άρης Παπαργυρόπουλος όρμηξε στον αδερφό του, τον αγκάλιασε και μάλιστα φορούσε μια μπλούζα η οποία έγραφε πάνω “I love Nasos”.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor 2: Η Λάουρα στον Άγιο Δομίνικο στην αγκαλιά του Μουρούτσου

Survivor 2018: Στην αγκαλιά του Μιχάλη Μουρούτσου έτρεξε η Λάουρα Νάργες.

Απίστευτες στιγμές ζήσανε όλοι οι παίκτες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Το έπαθλο στο αγώνισμα ήταν ένα απόγευμα με τους δικούς τους ανθρώπους. Ωστόσο πριν ξεκινήσουν να παίζουν, όλοι τους είχαν έστω 5 λεπτά με το αγαπημένο τους πρόσωπο. Για τον Μιχάλη Μουρούτσο ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο η Λάουρα Νάργες, η οποία και έτρεξε κατεθείαν στην αγκαλιά του.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor 2 ΣΟΚ: Τραυματίστηκε ξανά η Βιργινία. Ο πόνος και η αγκαλιά των συμπαικτών της

Survivor 2018: Τραυματίστηκε ξανά η Βιργινία Δικαιούλια και μάλιστα πονούσε πολύ.

Η παίκτρια των Διασήμων χτύπησε στο πόδι της σε ένα από τα εμπόδια του στίβου μάχης, όμως συνέχισε να τρέχει. Το έπαθλο ήταν πολύ μεγάλο και δεν ήταν διατεθειμένη να τα παρατήσει. Ήθελε και εκείνη απεγνωσμένα να περάσει κάποιες ώρες με τον πατέρα της.

Στο τέλος οι γιατροί της παραγωγής την περιποιήθηκαν, ωστόσο όπως είπε ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ήταν σίγουρο αν θα μπορούσε να αγωνιστεί ξανά.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor 2 Το trailer της Τετάρτης 30/5/18 Επεισόδιο 85 HD

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της