Survivor Trailer: Έξαλλη η Δαλάκα και Εκτός Ορίων Η Κόντρα! Το Απίστευτο Καρφί για την Εύη Βάζει Φωτιά στο Παιχνίδι!

Τελικά το Survivor είναι όντως το παιχνίδι των ανατροπών.

Θυμίζουμε ότι προτεινόμενοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν τρεις παίκτες από την ομάδα των Μαχητών. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Ντάρια Τουρόβνικ και η Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη.

Όταν ανακοινώθηκαν τα ονόματα πολλοί πίστεψαν ότι ήρθε η ώρα της Ροδάνθης να αποχωρήσει καθώς αγωνιστικά είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Όμως έχει ανέβει αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό και έχει καταφέρει να πείσει το κοινό να την κρατήσει λίγο ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος συνεχίζει να είναι ίσως ο πιο αγαπημένος παίκτης του κοινού αυτή τη στιγμή μέσα στο παιχνίδι, οπότε αυτή που αποχώρησε τελικά από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ντάρια Τουρόβνικ.

Μπορεί το κυρίαρχο θέμα στο νέο συμβούλιο του νησιού στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης να ήταν για την αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών», ωστόσο, για μία ακόμα φορά, αυτό που κυριάρχησε ήταν η κίνηση του Πάνου Θεοδώρου στην Κατερίνα Δαλάκα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να ζητήσει την γνώμη των παικτών, με την Μελίνα Μεταξά να παίρνει τον λόγο, κατακρίνοντας τον πρώην συμπαίκτη της στους «Μαχητές» για την κίνησή του. Η Εύη Σαλταφερίδου θέλησε να υπερασπιστεί τον Πάνο και ακολούθησε… χαμός.

μια νεα εκπληξη μας περιμενει ην κυριακη,δειτε πρωτοι το τρειλερ

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”