Survivor Trailer: Έρχονται Απίστευτες Ανατροπές και επιτέλους το Αγώνισμα που όλοι Περιμέναμε!!! Βιργινία και Χάρης! Ψηφίστε Ποιός Θέλετε να Αποχωρήσει!

Survivor 2: Πάνος Θεοδώρου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του

Survivor 2018: Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο έκανε ο Πάνος Θεοδώρου.

«Πρώτος μου στόχος ήταν να βγάλω ένα αθλητικό προφίλ. Δεν πρέπει να φοβόμαστε πράγματα. Θα θυμάμαι έντονα την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι και περίμενα ποια ομάδα θα με επιλέξει. Είμαι ευγνώμων που μπήκα στους Μαχητές και παρέμεινα εκεί. Λειτουργούσαμε ομαδικά. Θα μου λείψει και ο Νικόλας και ο Ηλίας. Τους εύχομαι καλή συνέχεια. Θα μου λείψουν τα αγωνίσματα και οι όμορφες στιγμές με τα παιδιά στην παραλία» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Νικόλας Αγόρου: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor: «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τώρα…»

Τι είπε ο Νικόλας Αγόρου για το ότι βρέθηκε εκτός Survivor, αν και έφτασε πολύ μακριά;

Τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την αποχώρηση του έκανε ο Νικόλας Αγόρου στην κάμερα του Survivor. «Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πως έχω αποχωρήσει από το παιχνίδι. Παρόλα αυτά αισθάνομαι γεμάτος που κατάφερα να αγωνιστώ, να μην υποκριθώ ποτέ σε αυτό το παιχνίδι, να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι τίμιος μέσα από τόσες δυσκολίες και να μην αλλοιωθεί σε καμία περίπτωση ο χαρακτήρας μου. Είμαι ευγνώμων.

Πραγματικά ευχαριστώ το κοινό που με στήριξε και απόψε και όλους αυτούς τους μήνες. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό. Το λέω το ξαναλέω και το τονίζω. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα πάω να δω και την οικογένεια μου μετά από τόσους μήνες, θα τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω, θα τους μιλήσω, θα τους δω, πράγμα το οποίο με χαροποιεί πάρα πολύ. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τώρα δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις γιατί κι εμένα τα παιδιά από την αντίπαλη ομάδα με είχαν ψηλά. Σίγουρα τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όμως και όπως λέει κι ο Σάκης είναι το παιχνίδι των ανατροπών και των εκπλήξεων και εγώ στα τελευταία συμβούλια, οπότε δεν μπορώ να ξέρω ποιος μπορεί να το κερδίσει, ποιος μπορεί να είναι ο τελικός νικητής. Παρόλα αυτά όμως, θέλω πολύ να το κερδίσει Μαχητής.

Όσο δύσκολη και να ήταν η καθημερινότητα μας στο νησί. Για διαφόρους λόγους μπορώ να πω ότι θα μου λείψουν τα πάντα, η καθημερινότητα βασικά, τα αγωνίσματα, η καλύβα, οι συμπαίκτες μου και γενικότερα όλο το Survivor. Στην παρούσα φάση που βρισκόμαστε και γιατί έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά και γιατί έμεινε μόνος του, θα μου λείψει ο Ηλίας, αλλά σύντομα θα τα πούμε έξω. Δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψει μια συγκεκριμένη στιγμή από το παιχνίδι, μπορώ να πω όμως ότι θα μου λείψουν πολλές και κυρίως όταν πεινάγαμε αρκετά και η ομάδα μου με εμπιστευόταν, μου έδινε πάρα πολύ δύναμη και έφερνα εγώ τον τελικό πόντο και έβλεπα πραγματικά τη χαρά και τα χαμόγελα στο πρόσωπο τους που ήταν πάρα πολύ αληθινά και αυτό εμένα με έκανε να νιώθω πάρα πολύ ωραία και όμορφα», ανέφερε ο πρώην παίκτης των Μαχητών.

Survivor 2: Η Επιστροφή Πάνου και Νικόλα και η Τούρτα-Έκπληξη! Δείτε Νέες Φωτογραφίες από τις Συγκινητικές Στιγμές!

Συγκίνηση, χαμόγελα ευτυχίας αλλά και πολλή χαρά επικράτησαν κατά την άφιξη του Πάνου Θεοδώρου και του Νικόλα Αγόρου χθες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι δύο Μαχητές συνταξίδεψαν μιας και ήταν οι τελευταίοι της ομάδας τους που είδαν την έξοδο του παιχνιδιού, αφήνοντας πίσω τον Ηλία Γκότση να κρατήσει τα… ηνία της ομάδας. Οι δύο παίκτες, με το που έφτασαν στην Αθήνα, έτρεξαν να πέσουν στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων, της οικογένειάς τους που είχαν τόσο πολύ καιρό να δουν από κοντά.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη όμως δέχτηκε από τη μητέρα του ο Νικόλας Αγόρου καθώς μετά από την αγκαλιά της, του πρόσφερε και μία υπέροχη τούρτα η οποία έγραφε πάνω: “Ο μαχητής της καρδιάς μας”.

Φυσικά, η χαρά και τα χαμόγελα περίσσευαν καθώς μετά από τόσο καιρό, οι δύο οικογένειες είχαν πολλά να πουν για την περιπέτεια που έζησαν οι δύο πρώην παίκτες του παιχνιδιού!

Survivor 2: Τα πρώτα μηνύματα των Πάνου – Νικόλα μετά την αποχώρησή τους

Ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θεοδώρου επέστρεψαν Ελλάδα μετά από καιρό στον Άγιο Δομίνικο που βρισκόντουσαν για το survivor 2.

Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα έγραψαν μηνύματα στο instagram. «Μια από τις πιο έντονες στιγμές στο φετινό survivor.. Η μεγάλη ανατροπή των μαχητών από 8-3 σε 10-9 στο αγώνισμα ασυλίας!! #teamtheodorou#teampanos #survivor2018#survivorgreece #survivorgr #underarmour#maxites #movement #animalmovement», έγραψε ο Πάνος Θεοδώρου.

Με τον Νικόλα Αγόρου με τη σειρά του να γράφει: «Η ανιδιοτελής αγάπη σας, επιστρέφοντας μου δίνει δύναμη κ κουράγιο για το πραγματικό survivor που τώρα ξεκινάει. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς για την στήριξη-υποστήριξη σας σε όλη την πορεία μου στο παιχνίδι! Εύχομαι υγεία, αγάπη και ευλογία σε όλο τον κόσμο #survivor #survivor2018».

Survivor: Μας Μπέρδεψε Ο Νικόλας Αγόρου : «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πραγματικά ο Νικητής…»

Ο πρώην παίκτης του Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα
Ο Νικόλας Αγόρου, είναι ο τελευταίος Μαχητής που αποχώρησε από το Survivor και ήδη βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και στην οικογένεια του. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή Survivor Πανόραμα.

«Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πως έχω αποχωρήσει από το παιχνίδι. Παρόλα αυτά αισθάνομαι γεμάτος που κατάφερα να αγωνιστώ, να μην υποκριθώ ποτέ σε αυτό το παιχνίδι, να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι τίμιος μέσα από τόσες δυσκολίες και να μην αλλοιωθεί σε καμία περίπτωση ο χαρακτήρας μου. Είμαι ευγνώμων.

Πραγματικά ευχαριστώ το κοινό που με στήριξε και απόψε και όλους αυτούς τους μήνες. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό. Το λέω το ξαναλέω και το τονίζω. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα πάω να δω και την οικογένεια μου μετά από τόσους μήνες, θα τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω, θα τους μιλήσω, θα τους δω, πράγμα το οποίο με χαροποιεί πάρα πολύ. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τώρα δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις γιατί κι εμένα τα παιδιά από την αντίπαλη ομάδα με είχαν ψηλά.

Σίγουρα τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όμως και όπως λέει κι ο Σάκης είναι το παιχνίδι των ανατροπών και των εκπλήξεων και εγώ στα τελευταία συμβούλια, οπότε δεν μπορώ να ξέρω ποιος μπορεί να το κερδίσει, ποιος μπορεί να είναι ο τελικός νικητής. Παρόλα αυτά όμως, θέλω πολύ να το κερδίσει Μαχητής.

Όσο δύσκολη και να ήταν η καθημερινότητα μας στο νησί. Για διαφόρους λόγους μπορώ να πω ότι θα μου λείψουν τα πάντα, η καθημερινότητα βασικά, τα αγωνίσματα, η καλύβα, οι συμπαίκτες μου και γενικότερα όλο το Survivor. Στην παρούσα φάση που βρισκόμαστε και γιατί έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά και γιατί έμεινε μόνος του, θα μου λείψει ο Ηλίας, αλλά σύντομα θα τα πούμε έξω.

Δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψει μια συγκεκριμένη στιγμή από το παιχνίδι, μπορώ να πω όμως ότι θα μου λείψουν πολλές και κυρίως όταν πεινάγαμε αρκετά και η ομάδα μου με εμπιστευόταν, μου έδινε πάρα πολύ δύναμη και έφερνα εγώ τον τελικό πόντο και έβλεπα πραγματικά τη χαρά και τα χαμόγελα στο πρόσωπο τους που ήταν πάρα πολύ αληθινά και αυτό εμένα με έκανε να νιώθω πάρα πολύ ωραία και όμορφα», δήλωσε ο πρώην παίκτης των Μαχητών.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 2 Το trailer της Δευτερας 9-7-18

Related posts

Ζει ένα δράμα η Μαρία Αντωνά: «Θα βρω ποιος και για ποιο λόγο μου έχει κάνει κάτι τέτοιο…»

“Είναι μαζί 1,5 χρόνο”: “Πεθερά” η Σίσσυ Χρηστίδου, αυτή είναι η σχέση της με την σύντροφο του γιου της

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά – «Είναι πολύ άδικο ό, τι ζω…» – Λύγισε η δημοσιογράφος