Survivor Trailer: Έρχονται Απίστευτες Ανατροπές και επιτέλους το Αγώνισμα που όλοι Περιμέναμε! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Survivor 2: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει τι συνέβη οff camera στον αγώνα Ελλάδας – Ρουμανίας

Survivor 2018: Το βράδυ της Κυριακής οι Έλληνες παίκτες του Survivor 2 έδωσαν μάχη με τους Ρουμάνους και κατάφεραν με κόπο να τους κερδίσουν.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Σάκης Τανιμανίδης βγήκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα απευθείας από Άγιο Δομίνικο και αποκάλυψε τι συνέβη off camera στον αγώνα Ελλάδας – Ρουμανίας. Όπως ο ίδιος είπε, δεν τους κοουτσάρει αλλά τους δίνει συμβουλές σχετικά με τα ματσαρίσματα.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί.

Survivor 2: Ελλάδα VS Ρουμανίας: Ποια ομάδα κέρδισε;

Μεγάλη μάχη!

Οι παίκτες του Survivor 2 ήρθαν αντιμέτωποι με τους παίκτες του ριάλιτι της Ρουμανίας. Έλληνες εναντίον Ρουμάνων σε ένα δύσκολο αγώνισμα. Οι παίκτες και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν. Το αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και μία ομάδα κατάφερε να κερδίσει. Ποια είναι αυτή;

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να κερδίσουν και για αρκετά λεπτά είχαν το προβάδισμα μέχρι που ισοφάρισαν στο 6-6. Τελικά κέρδισε η ελληνική ομάδα.

Survivor 2 Το trailer της Τρίτης

Related posts

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”

Καταπέλτης ο Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με την Μαρίνα Σάττι: «Ποιον ταπώνεις; Όταν είσαι με κρατικά χρήματα, πρέπει να έχεις σεβασμό»