Survivor Trailer! Δείτε Το Πρώτο Συγκλονιστικό Αγώνισμα!

Survivor: Αυτοί Είναι Οι Δέκα Παίκτες Της Ομάδας Των Μαχητών

Η τηλεοπτική επιστροφή του Survivor είναι γεγονός. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επιστρέφει στις οθόνες μας αυτή την Κυριακή και οι παίκτες που θα αποτελέσουν την ομάδα των μαχητών λίγο πριν την αναχώρησή τους για τον Άγιο Δομίνικο μίλησαν στην κάμερα του Love it περιγράφοντας τα συναισθήματά τους.

Ποιοι είναι όμως οι δέκα μαχητές;

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, είναι 25 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάζεται σε γυμναστήρια και έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε. Είναι τελειομανής, της αρέσει η τάξη και αυτό που θα τη δυσκολέψει περισσότερο είναι η καθαριότητα και η έλλειψη φαγητού.

Κώστας Παπαδόπουλος, 36 ετών γεννημένος στη Ρωσία. Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής. Υπήρξε παλαιστής, αγαπάει το surf, είναι πατέρας τριών παιδιών και τον ενοχλεί η τεμπελιά. Αυτό που θα τον δυσκολέψει περισσότερο είναι η απουσία των παιδιών του.

Σοφία Μαργαρίτη, 41 ετών. Δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Είναι χωρισμένη και μητέρα δυο παιδιών. Δηλώνει ατρόμητη και αποφασισμένη για να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο.

Νίκος Μπάρζτης, 26 ετών με καταγωγή από την Κορινθία. Μένει με τους γονείς και τον μικρότερο αδερφό του. Ασχολείται με τις αγροτικές εργασίες αφού οι γονείς του διαθέτουν κτήματα. Είναι ισχυρογνώμων νευρικός και δεν του αρέσει η ήττα.

Κρις Σταμούλης, 32 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι δικηγόρος έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα και αυτό που θα τον δυσκολέψει είναι πως δε θα μπορεί να προπονείται.

Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, είναι Instagrammer με αρκετές συμμετοχές σε video clip και τηλεοπτικές παραγωγές. Θα τη δυσκολέψουν περισσότερο οι καιρικές συνθήκες καθώς φοβάται το ενδεχόμενο να αρρωστήσει. Στοχεύει στο μεγάλο έπαθλο.

Γιώργος Κόρομι 31 ετών. Μένει στην Αθήνα, είναι ιδιοκτήτης καφέ στο κέντρο. Λατρεύει τη φύση και το ψαροντούφεκο. Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους, δεν του αρέσει η ήττα και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη.

Έλενα Λιλιοπούλου είναι 24 ετών σπουδάζει προπονητική και δουλεύει σε φούρνο. Στον ελεύθερό της χρόνο κάνει crossfit και βάρη. Στο Survivor πηγαίνει γιατί έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να κερδίσει το έπαθλο.

O Τζειμς Καφετζής είναι 24 ετών μένει στη Ρόδο, δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Αγαπά τη θάλασσα και πριν δυο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοφόρο τον Ατλαντικό παρέα με τον πατέρα του και τον αδελφό του τρώγοντας επί 20 μέρες από ένα παξιμάδι. Τον ενοχλούν η αδικία και το κουτσομπολιό.

Γιώργος Ασημακόπουλος, είναι 29 ετών. Ιδιοκτήτης καταστημάτων με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κέρκυρα και την Κηφισιά. Έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων και παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ. Είναι αυθόρμητος και του αρέσει να παίζει για την ομάδα. Το μόνο που μπορεί να τον δυσκολέψει είναι το φαγητό.

Δες παρακάτω όσα δήλωσαν στο Love it οι δέκα μαχητές.

Survivor 2021: Αυτή είναι η ομάδα των «Διασήμων» – Οι πρώτες δηλώσεις

Survivor | Trailer Πρεμιέρας

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”