Survivor Trailer! Χαμος: Ο τυφώνας ξεκίνησε! Θα πέσουν κορμια….Τέτοιο Αγώνισμα ΔΕΝ Έχετε ξαναδεί!

Survivor: Αυτές Είναι οι Πρώτες Δηλώσεις της Ροδάνθης μετά την αποχώρησή της

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε μία αποχώρηση που άλλοι περίμεναν εδώ και καιρό, με τη Ροδάνθη Καπαρού να αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνηκο. Μετά από 7 υποψηφιότητες προς αποχώρηση και έχοντας κάνει μάλιστα το δικό της ρεκόρ σε αυτό, δεν κατάφερε να επικρατήσει έναντι του συμπαίκτη της Πάνου Θεοδώρου. Δείτε όσα δήλωσε:

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Παρ’ όλα αυτά θέλω να πω μπράβο στον Πάνο. Φεύγω γεμάτη από το Survivor. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα και μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που γνώρισα όλα αυτά τα άτομα και εκπλήρωσα τους στόχους μου

Δεν πρόκειται να φύγω με καμία πικρία. Όταν λέω ότι φεύγω γεμάτη το εννοώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για να ζήσεις, τα έχω ζήσει όλα. Σίγουρα με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω στην καλύβα και δε θα το ξαναζήσω όλο αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν, οπότε είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσει αυτή η ομάδα έτσι.

Έφτασα πιο μακριά απ’ ό,τι περίμενα. Δεν περίμενα να φτάσω τόσο μακριά και αυτό για εμένα λέει πάρα πολλά γιατί χωρίς τη στήριξη του κόσμου δε θα είχα εκπληρώσει καν τους στόχους μου, οπότε ένας ακόμα λόγος να είμαι περήφανη.»

Survivor Πανόραμα: «Η Μελίνα δεν έχει ξεπεράσει άλλα θέματα με τους μαχητές»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Ελλάδα κέρδισε την Κολομβία.

Οι παίκτες έφαγαν ένα καλό γεύμα και απόλαυσαν την νίκη τους.

Η Μελίνα μιλώντας στην κάμερα, είπε πως δεν ήταν ακριβώς ομάδα, αφού οι survivors έφεραν περισσότερες νίκες σε σχέση με τους μαχητές.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε πως όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την νίκη και πως με την στάση της δείχνει να μην έχει ξεπεράσει άλλα θέματα με την πρώην ομάδα της.

Δείτε το video:

Survivor Spoiler: Απίστευτες Ανατροπές στην Ψηφοφορία! Αυτή Είναι η «Χρυσή» Πεντάδα του Τελικού!

Πλούσιο είναι το ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Η 48ωρη ψηφοφορία για τους αγαπημένους παίκτες του κοινού δημιούργησε νέα δεδομένα κορυφώνοντας την αγωνία για την εξέλιξη του ριάλιτι επιβίωσης.

Πως όμως έχει διαμορφωθεί η κατάταξη; Οι ανατροπές είναι πολλές και συνεχώς καταφθάνουν νέες πληροφορίες. Η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε θρίλερ και η περιβόητη λίστα φυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Survivor: Tι συνέβη πραγματικά με την ψηφοφορία και την αποχώρηση

Φέτος τα μέτρα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ αυστηρά για αυτή τη λίστα, καθώς έχει υπογραφεί ρήτρα υπέρογκου ποσού από όλους σε περίπτωση που διαρρεύσει. Στην παραγωγή διατηρούν σιγή ιχθύος για να μην μπορέσει κανείς να βρει τα ονόματα.

Μετά από δική σας επιθυμία, ωστόσο, έγκυρη πηγή μας μεταφέρει πως έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής η κατάταξη στη λίστα. Προσοχή δεν αναφέρουμε τη σειρά κατάταξης αλλά τα πέντε ονόματα που «κλείδωσαν» στην πεντάδα. Με τυχαία σειρά, λοιπόν, τα πρώτα πέντε ονόματα σε ψήφους είναι: Κατερίνα Δαλάκα, Εύη Σαλταφερίδου, Γιάννης Τσίλης, Ηλίας Γκότσης και Μελίνα Μεταξά!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ποιος παίκτης του Survivor δέχτηκε ήδη πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή

Το προφίλ της πεντάδας

Η Κατερίνα Δαλάκα ξεχώρισε σχεδόν αμέσως για την πειθαρχία της, τον τρόπο που αγωνιζόταν και την έντονη προσωπικότητά της. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο που την αποκάλεσαν Ντάνα, αφού έδειχνε να έχει μελετήσει αρκετά τον περσινό νικητή του Survivor.

Ο Γιάννης Τσίλης ξεχώρισε για το ήθος του και τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα. Μπορεί στην αρχή να δυσκολεύτηκε, αλλά σύντομα βρήκε τα πατήματά του στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Ηλίας Γκότσης μπορεί στην αρχή για μερικούς να ήταν αδιάφορος, αλλά χάρη στις κόντρες του, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις, του κατάφερε να ξεχωρίσει σύντομα.

Η Μελίνα Μεταξά ήταν από τις πρώτες παίκτριες των μαχητών που ξεχώρισε για τις επιδόσεις της.

Τέλος, η Εύη Σαλταφερίδου μπορεί να ξεχώρισε για την κόντρα της με τον Σώζοντα, αλλά όταν βρήκε τα πατήματά της στον στίβο μάχης ξεχώρισε και για τις νίκες της.

Survivor 2 Το trailer της Κυριακής Επεισόδιο 97 ΣΚΑΙ 17/6/18

Related posts

Ακομπλεξάριστη για τις αισθητικές παρεμβάσεις η Ζενεβιέβ: “Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά & πίνω νερό;”

“Μαμά.. ε μαμά.. μ ακούς;”: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Τζομπανάκη για τη μητέρα της, το “αντίο” που δεν είπε ποτέ

Συγκλονίζει η κατάθεση της Γιώτας Βέη για το θαύμα που βίωσε – «Η Παναγιά με έσωσε και έζησα, θα είχα πεθάνει…»