Survivor Trailer: Αγώνας ασυλίας για γερά νεύρα! Έρχονται Απίστευτες Ανατροπές!! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Survivor Πανόραμα: Σπαλιάρας: «Ήταν ύποπτα τα κομπλιμέντα του Σώζοντα στην Σπυροπούλου»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα και δεν άφησε ασχολίαστη την παρουσία του Σώζοντα στο παιχνίδι.

Το μοντέλο έχει παρατηρήσει πως οι παίκτες τον έχουν στην απ’ έξω όχι μόνο στα αγωνίσματα, αλλά και στην παραλία, αφού όταν βρίσκουν φαγητό δεν το μοιράζονται μαζί του και αυτό το βρίσκει άδικο, αφού το φαγητό στο Survivor είναι πολύ σημαντικό.

Ωστόσο, ο Γιάννης Σπαλιάρας, τόνισε, πως σε αυτό φταίει και ο Σώζων, αφού όλα οφείλονται στην συμπεριφορά του, καθώς μπήκε πολύ διαβασμένος και τα κομπλιμέντα που έκανε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν τυχαία, αφού έβλεπε πως είχε πέραση στο κοινό και ήθελε να κερδίσει μερίδα κόσμου για να παραμείνει στο Survivor.

Δείτε το video:

Survivor: Αυτή είναι η ημερομηνία του Τελικού – Πότε θα αναδειχθεί ο νικητής;

Οι παίκτες των δύο αντίπαλων ομάδων θα ζουν πια στην ίδια παραλία, με τον καθένα εξ’ αυτών να αγωνίζεται για τον εαυτό του.

Και μπορεί το πάρτυ της ένωσης να λαμβάνει χώρα πολύ νωρίτερα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν -κάτι που δυσαρέστησε το κοινό-, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από το κανονισμένο.
Αντιθέτως, τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Τελικό να έχει «κλειδώσει» για τις 15 Ιουλίου!

Λόγω της ένωσης, αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Αλλά αν κρίνουμε από τους χαρακτήρες των παικτών, οι ίντριγκες δε θα λείψουν ούτε μετά την ένωση…

Survivor Πανόραμα: Σπαλιάρας: «Φέτος οι παίκτες είναι διαβασμένοι»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε στο Survivor Πανόραμα και μίλησε για τους παίκτες του Survivor 2.

Το μοντέλο που πήρε μέρος στο πρώτο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έφτασε πολύ κοντά στον τελικό δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθεί το Survivor 2.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ότι οι παίκτες δεν είναι αυθόρμητοι και πως είναι διαβασμένοι σε σχέση με εκείνους.

Δείτε το video:

Survivor 2: Τρελό κράξιμο στο Twitter για τον τραυματία Κρητικό! (photos)

Στο «στόχαστρο» των χρηστών του Twitter βρέθηκε ο Στέλιος Κρητικός για την απουσία του από το αγώνισμα της Δευτέρας (30/4) στο Survivor 2.

Ο Έλληνας ηθοποιός δεν έχει καταφέρει να πάρει το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για την συμμετοχή του στα αγωνίσματα των «Διάσημων» κόντρα στους «Μαχητές» και αυτό συνεχίστηκε και στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Δευτέρα (30/4) στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παίκτης των «Διάσημων», πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να πάρει μέρος, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του. Αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε πολλά σχόλια από τους χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Άλλοι προσπάθησαν να τον δικαιολογήσουν, άλλοι όμως, έσπευσαν να τον κριτικάρουν.

Δείτε τα καλύτερα τιτιβίσματα…

Survivor 2 Το Trailer της τετάρτης 2/5/18

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”