Survivor trailer 6/1: Ασημακόπουλος και Ασημίνα στα μαχαίρια – “Ποιος είσαι εσύ;” – Πανικός στους μαχητές

Η χθεσινή ήττα των Μαχητών, την οποία και σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr μέσα από spoil, φαίνεται πως τσάκισε την ομάδα κι έκανε τις μάσκες να πέσουν. Στο σημερινό 6/1 trailer του Survivor βλέπουμε στην καλύβα να γίνεται τσακωμός με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Αημίνα Ιγγλέζου.

Για την ακρίβεια, θα παρακολουθήσουμε όλη την ομάδα να στρέφεται εναντίον του Γιώργου Ασημακόπουλο με προτεστάντη αυτής την Ασημίνα η οποία θα του μιλήσει άσχημα και λεκτικά.

Η ένταση έχει χτυπήσει κόκκινο μετά την ψηφοφορία που έθεσε τον Κώστα Παπαδόπουλο υποψήφιο προς αποχώρηση. Θα είναι ήρεμοι άραγε για να παίξουν τον σημερινό αγώνα επάθλου, ο οποίος θα είναι σκληρός, ή όλη αυτή η ένταση θα τους επηρεάσει και πάλι δεν θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη;

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα των Μαχητών αλλά και η ομάδα των Διάσημων και για την ακρίβεια οι αγαπημένοι παίκτες αυτών θα υποδείξουν σήμερα στο συμβούλιο του νησιού ακόμα έναν προτεινόμενο από την κάθε ομάδα. Δηλαδή εκτός της Αγγελικής Λάμπρη και του Κώστα Παπαδόπουλου θα έχουμε ακόμα δυο ονόματα τα οποία θα σας τα αποκαλύψουμε αργότερα μέσα από το καθιερωμένο κι έγκυρο spoil του Youweekly.gr!

Αυτό είναι το trailer του σημερινού 6/1 Survivor επεισοδίου

Related posts

«Πάγωσε» τον παίκτη με την ατάκα του ο Αρναούτογλου – «Θα το πω δημόσια, έπρεπε να σε λένε…»

Έγινε γνωστό μετά το θάνατο της: «Δεν μπορούσε να διανοηθεί την τόση δολοπλοκία»

Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Σηκώνω τα χέρια ψηλά, είμαστε στο θέατρο του παραλόγου»