Survivor Trailer 19/1: Οι απίστευτες προσβολές του Περικλή για τον Κοψιδά και ο Τσακωμός του Ασημακόπουλου στο συμβούλιο

Νέες ομάδες, νέα δεδομένα και νέες ψηφοφορίες για τον πιο δημοφιλή παίκτη στο Survivor.

Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει στον Αγιο Δομίνικο, με τους Διάσημους να ντύνονται στα… κόκκινα και τους Μαχητές στα μπλε, με νέα σύνθεση στις ομάδες και την πρώτη μάχη ασυλίας, όπως αποκαλύψαμε, να την κατακτούν οι πρώην Μαχητές, νυν μπλε ομάδα.

Ηδη, αυτό που αναμενόταν συνέβη ως προς την υποψηφιότητα αποχώρησης, καθώς η Ανθή Σαλαγκούδη, που αποδεικνύεται ως η πιο αδύναμη παίκτρια στους στίβους μάχης, τέθηκε με το καλημέρα ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Απομένει η αποψινή δεύτερη μάχη ασυλίας που θα καθορίσει το αποτέλεσμά της τις εξελίξεις γύρω από τον δεύτερο υποψήφιο ή υποψήφια προς αποχώρηση.

Εσείς, μέχρι να μάθουμε το αποτέλεσμα και να σας δώσουμε το σχετικό spoiler, μπορείτε να συμμετέχετε στις δύο ψηφοφορίες για να καθορίσετε τον πιο δημοφιλή παίκτη από τις δύο ομάδες.

Δείτε το σημερινό Trailer:

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της