Survivor trailer 09/05: Έρχεται «ξεκατίνιασμα» Ελένης και Καρολίνας – Το έπαθλο με.. τα δελφίνια

Το Survivor πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην τελική ευθεία, ήτοι στο ατομικό κομμάτι του, όπως αναμένουν άπαντες, με τα νεύρα να είναι τεντωμένα και τους καβγάδες να αυξάνονται.

Σε αυτή την περίπτωση, θα δούμε την Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα να τσακώνονται στην παραλία, με τη δεύτερη να αναφέρει στην αντίπαλό της, ότι έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση. Οι αναφορές στον Νίκο και τον Τζέιμς, κάπως έτσι, δεν είναι το μόνο θέμα στην παραλία και οι δύο γυναίκες θα περάσουν μια μεγάλη ένταση.

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας δεν παραμένουν στο περιθώριο. Συμπαίκτες και αντίπαλοι διατηρούν κάκιστες σχέσεις μαζί τους, αν και η αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού δείχνει να φέρνει τριγμούς.

Survivor trailer: Το φοβερό έπαθλο με τα δελφίνια
Στο αγώνισμα επάθλου, οι παίκτες θα έχουν μια ιδιαίτερη επιβράβευση, αφού ο νικητής θα βρεθεί στην παραλία της Πούντα Κάνα, κολυμπώντας μαζί με τα δελφίνια σε μια στιγμή, που δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

Μαζί με αυτό, φυσικά, θα υπάρχει και φαγητό και οι δύο ομάδες παλεύουν για την επικράτηση σε έναν ιδιαίτερο υδάτινο στίβο μάχης, επιζητώντας μέχρι τέλους το αποτέλεσμα.

Δείτε το trailer:

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της