Survivor – Τελικός: Μεγάλος νικητής Ειναι Ο Ηλίας Γκότσης!

Ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να κατακτήσει την “κορυφή” του παιχνιδιού και να κερδίσει το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ!

Ο μεγάλος τελικός του Survivor ολοκληρώθηκε και μαζί του ένα υπέροχο ταξίδι Έξι μήνες, τόσο για τους παίκτες όσο και για το τηλεοπτικό κοινό. σήμερα έπεσε η αυλαία με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Survivor βρέθηκαν και σήμερα στο άλσος Βεΐκου, προκειμένου να δώσουν το παρών στον τελικό και να κλείσουν όλοι μαζί αυτή την “κοινή” τους πορεία.

Στο θέατρο του Άλσους Βεϊκου επικράτησε πανικός, όταν οι δύο φιναλίστ βγήκαν στη σκηνή. Πρόκειται για τους καλύτερους παίκτες και φυσικά τους πιο αγαπημένους του κοινού. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι οι δυο τους είχαν καταλάβει τις δύο πρώτες θέσεις στην 24ωρη ψηφοφορία, σύμφωνα πάντα με τα σπόιλερ εκείνων των ημερών.

Νικητής του Survivor Ο Ηλίας Γκότσης…

Survivor – Τελικός: Άφωνος ο Σάκης Τανιμανίδης με την εμφάνιση του Νικόλα Αγόρου!

“Εντάξει… Αυτή η στιλιστική επιλογή ξεπέρασε και τη χθεσινή!”

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης κάλεσε τον Νικόλα Αγόρου να κατέβει από τις κερκίδες και να μπει στο πλατό, στον τελικό του Survivor, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο λίγος θα φαινόταν δίπλα του…

«Νικόλα μου… καταρχάς έλα από εδώ να σε δω λίγο… Εντάξει… Αυτή η στιλιστική επιλογή ξεπέρασε και τη χθεσινή!», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο Νικόλας Αγόρου καμάρωνε μέσα από το γαμπριάτικο κοστούμι με την κίτρινη γραβάτα. «Είναι επίσημο σήμερα», διευκρίνισε.

«Νιώθω λίγος τώρα…», μονολόγησε ο Σάκης.

Survivor 2 Τελικός: Συγκινεί ο Νάσος – Η φιλανθρωπική του κίνηση και τα χειροκροτήματα

Survivor 2018: Συγκίνησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε μέσα στο παιχνίδι αλλά και την απεριόριστη αγάπη που ένιωσε από τον κόσμο κατά την έξοδο του.

Όλο αυτό το συναίσθημα τον έκανε να θέλει να μοιραστεί την αγάπη που πήρε κι έτσι διάλεξε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ώστε να το ανταποδώσει

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Survivor 2 τελικός: Η γυναίκα που συγκίνησε την Δαλάκα και το μπλε τριαντάφυλλο του Βασάλου

Survivor 2018: Την αγάπη του κόσμου δέχεται η Κατερίνα Δαλάκα σε κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα μια κυρία από το κοινό που παρακολουθούσε από κοντά τον ημιτελικό την συγκίνησε ιδιαίτερα. Της ζήτησε και να βγάλουν και μια φωτογραφία και φυσικά εκείνη δεν αρνήθηκε.

Το κοινό όμως έδειξε την αγάπη του και στον Κωνσταντίνο Βασάλο στον οποίο χάρισε ένα μπλε τριαντάφυλλο. Ήταν μπλε επειδή αυτό ήταν το χρώμα των Μαχητών.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor 2 τελικός: Τα κλάματα της Δαλάκα λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος

Survivor 2018: “Λύγισε” η Κατερίνα Δαλάκα όταν άκουσε την οικογένειά της να μιλάει για εκείνη.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οικογένειες των δυο φιναλίστ πήραν τον λόγο για να μιλήσουν για τα δικά τους παιδιά.

Αφού ολοκλήρωσε αυτά που είχε να πει η μητέρα του Ηλία Γκότση, το μικρόφωνο πήρε η μαμά της Κατερίνας Δαλάκα και με όλα όσα είπε για εκείνη, την έκανε να συγκινηθεί και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor 2 Τελικός:Η ανακοίνωση του Σάκη για το Survivor 3,ο πρώτος παίκτης & η ατάκα για την Μπόμπα

Survivor 2018: Μα τι τελικός είναι αυτός!

Μπορεί σε λιγότερο από δυο ώρες να ξέρουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor αλλά μέσα από το αποψινό live μάθαμε κι άλλα πολλά αφού ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έκανε μόνο αποκαλύψεις αλλά και… εξομολογήσεις!

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το Survivor 3 και δεν στάθηκε μόνο εκεί, αφού όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μας αποκάλυψε και τον πρώτο παίκτη.

Φυσικά ο Σάκης δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στη γυναίκα της ζωής του που δεν είναι άλλη από την Xριστίνα Μπόμπα με την οποία πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς τον Σεπτέμβριο.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Related posts

«Ποταμός» η Έλενα Τσαβαλιά για τον Σεφερλή: «Ο Μάρκος δε με ήθελε και τον τιμώρησα με…»

Βαρύ πένθος για την Δανάη Μπάρκα: Το σπαρακτικό αντίο & η στήριξη στην οικογένεια της

«Μαύρισε ο ουρανός» για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Η ανακοίνωση που τον λύγισε