Survivor Spoiler Τωρα: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα τον πρώτο αγώνα ασυλίας Και το Απίστευτο Σκορ!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ξεκίνησαν οι γκρίνιες και οι κλίκες στην ελληνική ομάδα μετά των προσθήκη των νέων μελών! (Video)

Με γκρίνιες ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Λίγο περίεργο φαίνεται πώς είναι το κλίμα ανάμεσα στους νέους παίκτες και τους παλιούς της ελληνική ομάδας και συγκεκριμένα τον Βασίλη, όποιος εξέφρασε το… παράπονό του και πέταξε το καρφί του για τον Τόνυ, καθώς του είπε σύμφωνα με τον ίδιο με έναν ειρωνικό τρόπο ότι εάν δεν κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας τότε μάλλον θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση!

Με την σειρά τους όλοι σχεδόν οι παίκτες παρατήρησαν ότι ο Βασίλης φαίνεται να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην ομάδα και στις ανάγκες της και έχουν παράπονα από την συμπεριφορά του, γιατί όπως υποστηρίζουν δεν τους βοηθάει αρκετά!

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Survivor: Απογοητευμένοι οι Τούρκοι! Η πείνα έχει χτυπήσει «κόκκινο» και θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη!

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Δύσκολα φαίνεται πως περνούν οι Τούρκοι παίκτες!

Στους τελευταίους αγώνες του Survivor, βλέπουμε πως χάνουν συνέχεια και η ομάδα τους έχει πολλά προβλήματα!

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου, είδαμε τους άνδρες της τούρκικης ομάδας να κάθονται στην παραλία και να συζητούν, προσπαθώντας να βρουν μια λύση.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλη ήττα, χάσαμε και το έπαθλο και την ασυλία, ειλικρινά έχω βαρεθεί πια, πεινάμε πάρα πολύ! Κερδίζοντας την ασυλία θα είμαστε πιο άνετοι, τουλάχιστον για μια εβδομάδα, Ας έχουν αυτοί προβλήματα, θα αποδυναμωθούν και στα παιχνίδια επάθλου», ήταν μερικά από τα λόγια που ακούστηκαν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω…

Survivor:Λύγισε ο Κυριάκος-Ο χαμός των γονιών του και το παιδί που τον έκανε να εκτιμήσει τις θυσίες

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Μελαγχολικός πολύ ο Κυριάκος Πελεκάνος στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου του Survivor!

Ο παίκτης της ελληνικής ομάδας, έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση στην κάμερα.

Μίλησε για την οικογένειά του, για τους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή αλλά και για τον ερχομό του παιδιού του που τον έκανε να εκτιμήσει τις θυσίες που έκανε στο παρελθόν η μητέρα του!

«Εγώ έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν πέντε και η αδερφή μου ενός, οπότε ήμασταν οι τρεις μας πάντα, η αδερφή μου είναι η καλύτερή μου φίλη. Τη μάνα μου την έχασα πριν δύο χρόνια, οπότε εμείς είμαστε πλέον. Δεν καταλαβαίναμε πόσες θυσίες έκανε η μάνα μου. Τώρα που έχω μωρό καταλαβαίνω. Αυτό νομίζω σε ωριμάζει πιο γρήγορα και ο Θεός να με έχει καλά να μεγαλώσω τη δική μου οικογένεια, όπως μεγαλώσαμε εμείς», είπε μεταξύ άλλων σε έντονο κλίμα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω…

Απόψε θα δούμε για πρώτη φορά να υπάρχουν τριγμοί στην ελληνική ομάδα με τον νέο παίκτη τον Γουίλιαμ να δέχεται bullying και να είναι δεδομένα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, εφόσον χάσουμε την ασυλία της εβδομάδας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε τη νίκη στην πρώτη ασυλία παίρνουν οι Τούρκοι!

Και το Σκορ 10-4

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”