Survivor spoiler: Το πιο κακοστημένο ριάλιτι – Παίκτες σε ρόλους ηθοποιών, στημένες διαρροές και τσακωμοί!

Survivor 4: Πρόκειται ή όχι για το πιο κακοστημένο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια; Το Athensmagazine.gr σας εκφράζει την άποψή του!

Το Survivor 4 κλείνει δύο μήνες ζωής στον Άγιο Δομίνικο, η τηλεθέαση συνεχίζει να χτυπάει κόκκινο και σ’ αυτό το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας το έχει ο Ατζούν! Η παραγωγή του Τούρκου έχει “διαβάσει” καλά που υστερούσε το Survivor τα τελευταία χρόνια και είχε πέσει σε τηλεθέαση και έχει γυρίσει το show σ’ ένα καλά στημένο Survivor!

Το συμπέρασμα αυτό μας επιβεβαίωσε και το χθεσινό επεισόδιο! Χτες σε μια φάση η Σοφία Μαργαρίτη έβαλε τα κλάματα όταν στο έπαθλο επικοινωνίας αντί για να δει τα παιδιά της, είδε την αδελφή της! Τότε βγήκε μπροστά στις κάμερες έβαλε τα κλάματα και τόνισε πως ο πρώην άνδρα της με τον οποίο είναι σε διαμάχη δεν την άφησε να δει τα παιδιά της! Καλά μέχρι εδώ; Αλλά να σας ενημερώσουμε για κάτι; Η Σοφία ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε αναφερθεί στον πρώην άνδρα της και τη διαμάχη που έχουν! Μέχρι σήμερα μιλούσε μόνο για τα δύο της παιδιά! Τι καταλαβαίνετε εσείς; Μήπως πως κάποιος την σφύριξε ότι εκείνος στην Ελλάδα βγαίνει σε εκπομπές και την κράζει και έχει αποκαλύψει τα πάντα; Εμείς το έχουμε ξαναπεί πως στις συμπτώσεις δεν πιστεύουμε εύκολα!

Επίσης το περιστατικό με τον πατέρα της Ανθής Σαλαγκούδη! Κάποιος σφύριξε στους υπόλοιπους παίκτες τι συνέβαινε στην Ελλάδα στις προηγούμενες ψηφοφορίες! Όλο τυχαία την εβδομάδα που ο πατέρας της έχει σχολιαστεί όσο τίποτα στο ριάλιτι μέσα έρχεται το έπαθλο επικοινωνίας και τσού… μαντέψτε! Εμφανίζεται ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη!

Για να μην πούμε για την συμφιλίωση Κώστα Παπαδόπουλου και Τριαντάφυλλου! Αλήθεια πόσες φορές έδωσαν τα χέρια οι δύο παίκτες ότι τα βρήκαν μπροστά στις κάμερες; Θα σας απαντήσουμε εμείς. Δύο! Εσείς όταν τσακώνεστε με κάποιον και μετά τα βρίσκεται πόσες φορές γίνεται αυτό;

Για να πάμε και στον φίλο μας τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος εξελίχθηκε σε “Φιλιώ που όλους τους φιλιώνει” από το Κωνσταντίνου και Ελένης! Τι κουτσομπολιό ήταν αυτό χτες για τον Σάκη και την Μαριαλένα! Και όχι μόνο από τον Κρις αλλά και από τους υπόλοιπους παίκτες! Εσας όταν σας σκάει μια κάμερα μέσα στη μούρη αρχίζετε να κουτσομπολεύετε άλλους; Για να μην πούμε και για το ζευγάρι που έλυσε τις διαφορές του μπροστά στις κάμερες! Δύο χρόνια σχέση και πήραν μια κάμερα για να τους τραβάει μόλις αρχίσουν να λύνουν τις διαφορές τους!

Κρίμα, κρίμα, κρίμα! Το φετινό Survivor είναι ένα κακοστημένο ριάλιτι, με παίκτες σε ρόλους ηθοποιών και στημένους τσακωμούς! Δείτε για παράδειγμα τον Περικλή! Ποιος Περικλής ήταν μέσα στο παιχνίδι και ποιος τώρα που βγήκε! Απογοήτευση…

Πηγή: athensmagazine.gr

Related posts

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά – «Είναι πολύ άδικο ό, τι ζω…» – Λύγισε η δημοσιογράφος

Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα για τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί, ψάχνω λύση»