Survivor Spoiler: Το Παιχνίδι Παίρνει Φωτιά! Ποιοί Παίρνουν την Ασυλία και Ποιοί Προτείνονται?

Iδιαίτερα κρίσιμος ήταν ο σημερινός αγώνας symbol game, καθώς οι δύο παίκτες που κέρδισαν διεκδικούν την πρώτη θέση στην τελική τετράδα του Survivor 2.

Οι νικητές του symbol game και οι δύο που θα διεκδικήσουν θέση στην τελική τετράδα του ριάλιτι είναι η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης.

Εκτός αγώνα τέθηκαν ο Πάνος Θεοδώρου που είναι τραυματίας, αλλά και ο Νικόλας Αγόρου που βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Οι νικητές απήλαυσαν γεύμα από τον διάσημο Τούρκο σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστό και ως Salt Bae, ο οποίος αλάτισε το κρέας, όπως μόνο αυτός ξέρει. Μαζί τους οι δύο νικητές πήραν την Βιργινία και τον Πάνο.

H Κατερίνα Δαλάκα είναι η πρώτη παίκτρια που κερδίζει το εισιτήριο για τους τέσσερις του ημιτελικού του Survivor 2.

Στον ημιτελικό του symbol , οι παίκτες αγωνίστηκαν έχοντας τα σύμβολα που είχαν κερδίσει μέχρι τώρα συν δύο ζωές για τους άντρες και τρεις για τις γυναίκες.

Ο Πάνος και ο Νικόλας δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμών. Νικητής στους άντρες αναδείχθηκε ο Ηλίας και στις γυναίκες η Κατερίνα Δαλάκα.

Το έξτρα έπαθλο, κρέας ψημένο από τον διάσημο Τούρκο σεφ Νουσρετ απόλαυσαν μαζί με τους δύο νικητές και ο Πάνος με τη Βιργίνα που επέλεξαν αντίστοιχα οι δύο φιναλιστ. Στο γεύμα αυτό οι τέσσερις παίκτες του ελληνικού Survivor βρέθηκαν μαζί με τους αντίστοιχους νικητές από την Κολομβία και την Τουρκία.

Στον τελικό του symbol αναμετρήθηκαν η Κατερίνα και ο Ηλίας σε ένα παιχνίδι μνήμης και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα.

Η Δαλάκα λοιπόν η παίκτρια που περνά κατευθείαν στην τελική τετράδα του Survivor 2. Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε διαγωνιζόμενη απέναντι στον Ηλία Γκοτση και έπειτα από άπειρες διαδρομές στις οποίες απομνημόνευσε τα σύμβολα του πίνακα να κερδίσει με 5-2 τον συμπαίκτη της και να κερδίσει την πρώτη θέση στον ημιτελικό που θα γίνει στην Ελλάδα και από τον οποίο μας χωρίζουν μόλις 15 μέρες.

Σήμερα στο survivor έχουμε ένα αγώνισμα ιδιαίτερα απαιτητικό με πολλά δύσκολα εμπόδια, επαφή με το νερό και έναν πολύ δύσκολο στόχο!

Στις γυναίκες αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι η Μελίνα, αφού θα αγωνιστεί μόνο απέναντι στην Βιργινία, αφού η Κατερίνα Δαλάκα έχει σφραγίσει ήδη την πρόκρισή της στα ημιτελικά!

Στους άνδρες από την άλλη θα έχουμε μεγάλο ντέρμπι! Φαβορί είναι ο Ηλίας Γκότσης, αφού είναι πιο δυνατός από τους αντιπάλους τους και δύσκολα θα χάσει πολλές φορές από τους υπόλοιπους, μιας και ο Νικόλας είναι σε κακή κατάσταση λόγω του τραυματισμού του ενώ και ο Πάνος δεν αγωνίζεται!

Να ξεκαθαρίσουμε καταρχάς πως η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να έχει εξασφαλισμένη ασυλία αλλά ΔΕΝ δίνει υποψήφιο προς αποχώρηση!

Από την κάλπη θεωρούμε δεδομένο πως θα βγει Μαχητής, αφού οι Διάσημοι είναι περισσότεροι και δεν θα ψηφίσουν συμπαίκτη τους, οπότε πιθανότητα ο πρώτος υποψήφιος θα είναι ο Πάνος! Αν είναι έτσι τα πράγματα η Μελίνα θα δώσει σίγουρα τον Νικόλα (αν δεν πάρει ασυλία) και η έκπληξη θα έρθει μάλλον από τον Ηλία καθώς πιστεύουμε ότι όποιος Μαχητής κερδίσει ασυλία, είτε ο Ηλίας είτε ο Νικόλας, δεν θα δώσει την Βιργινία αλλά κάποιον άνδρα (πιθανότατα τον Χάρη) γιατί στην φάση που είναι το Survivor θα θέλουν να αποχωρήσει δυνατός παίκτης, γιατί πλέον ο ένας θέλει να φάει τον άλλον!

Related posts

Ακομπλεξάριστη για τις αισθητικές παρεμβάσεις η Ζενεβιέβ: “Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά & πίνω νερό;”

“Μαμά.. ε μαμά.. μ ακούς;”: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Τζομπανάκη για τη μητέρα της, το “αντίο” που δεν είπε ποτέ

Συγκλονίζει η κατάθεση της Γιώτας Βέη για το θαύμα που βίωσε – «Η Παναγιά με έσωσε και έζησα, θα είχα πεθάνει…»