Survivor spoiler: Συμμαχίες, αντιζηλίες και ο μπαλαντέρ Πάνος Καλίδης – Θολό το τοπίο στους «μπλε»

Survivor spoiler: Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε το επεισόδιο της Κυριακής, από τη μία η κόκκινη ομάδα που θα είχε στήσει χορούς στην παραλία με το φευγιό της Ανθής Σαλαγκούδη και από την άλλη η μπλε ομάδα, με την κλίκα των 4 να βρίσκεται σε αναταραχή, αφού δεν ξέρει προς τα πού θα γείρει η πλάστιγγα.

Και όταν λέμε η πλάστιγγα, εννοούμε πώς θα διαμορφωθούν οι συμμαχίες με την είσοδο των τριών νέων παικτών. Πού θα πάνε τα τρία νέα παιδιά.

Θα κολλήσουν με την ισχυρή κλίκα των 4, (Μαριαλένα, Νίκος, Τζέιμς και Άννα Μαρία) ή θα πάνε με τους Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παπά που μέχρι σήμερα αποτελούσαν ξένο σώμα. Υπάρχουν βέβαια και δύο παλιοί παίκτες που ναι μεν έχουν διαλέξει στρατόπεδο, αλλά δεν ανήκουν 100% στις δύο αυτές κλίκες. Αυτοί είναι η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλίδης, με την πρώτη να υποστηρίζει Κρις και Αλέξη, αφού οι σχέσεις της με την Άννα Μαρία είναι τεταμένες και με τον δεύτερο να μην είναι εντελώς προσκολλημένος στους 4, καθώς όπως ο ίδιος υποστηρίζει είναι πάντα με το δίκαιο!

Μένουν, λοιπόν, ο Σάκης, ο Γιώργος και η Χριστίνα που ακόμα δεν έχουν δείξει σημάδια. Βέβαια, ο Σάκης είναι ο πρώην της Μαριαλένας και οι σχέσεις τους είναι αμφίρροπες. Άλλωστε, οι δυο τους δεν είχαν χωρίσει σαν φίλοι.

Στο τελευταίο, ωστόσο, επεισόδιο είδαμε ότι ήρθαν κοντά και έλυσαν τις μεταξύ τους διαφορές προς το παρόν τουλάχιστον. Έτσι, μπορεί η Μαριαλένα να τον τραβήξει με την δική της ομάδα, όμως υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται Τζέιμς Καφετζής και οποίος δεν έδειξε να τον θέλει ιδιαιτέρως στην κλίκα.

Στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης ο Τζέιμς σχολίασε τη σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη και μάλιστα ακούστηκε να λέει… ζηλεύω λίγο. Τώρα το τι ζηλεύει δεν είναι ξεκάθαρο.

Από την άλλη, ο Γιώργος Ταβλαδάκης έχει ήδη έρθει σε αντιπαράθεση με τον Κρις Σταμούλη για το αγώνισμα του επάθλου της επικοινωνίας, με τον τελευταίο να είναι ενοχλημένος με τη στάση του νέου παίκτη.

Τις επόμενες μέρες, τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και η ατομική ασυλία να γίνεται ακόμα πιο σημαντική.

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”