Survivor spoiler Οριστικό! Δεν ξανάγινε: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού Και το Απιστευτο Σκορ!

Survivor: Το καρφί της Δαλάκα μετά την ανακοίνωση του Τανιμανίδη για την αλλαγή στους κανονισμούς

O Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι αλλάζουν οι κανονισμοί στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία.

Στη συνέχεια επικρατούσε αναβρασμός στην καλύβα της ελληνικής ομάδας και ο καθένας έλεγε ποιος θα βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση. Η Κατερίνα Δαλάκα, που τη ξέρουμε από το περσινό survivor, δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη της.

Η Κατερίνα είπε: «Υπάρχει άγχος κυρίως στους άντρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Σάκη η αλλαγή στους κανονισμούς του παιχνιδιού. Το έχω ξαναπεί ότι μία ομάδα δυναμώνει όταν φεύγουν οι αδύναμοι παίκτες…»!

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε το βράδυ από την τουρκική ομάδα; Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το τρέιλερ του survivor Ελλάδα-Τουρκία!

Survivor: Η αποκάλυψη του Σπύρου έκανε έξαλλο τον Τόνι! Τσακώθηκε και με τη Δήμητρα…

Χαμός ξανά στην καλύβα των Ελλήνων.

Γι’ ακόμα μία μέρα δεν έλειψαν οι καβγάδες στην καλύβα της ελληνικής ομάδας του Survivor. Ο Σπύρος Γουρδούπης αποκάλυψε στους παίκτες τι ειπώθηκε από τον Τόνι Σταυράτη κατά τη διάρκεια που έπαιζαν οι γυναίκες και η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα.

«Αφορά Δήμητρα, Αφροδίτη, Ελπίδα, Ρία και Τόνι. Όταν παίζατε το παιχνίδι σήμερα, κάποια στιγμή ήσασταν μέσα εσείς οι τέσσερις, Ελπίδα, Ρία, Αφροδίτη και Δήμητρα και εκεί που χάνει η Ρία, γύρισε ο Τόνι και είπε “ας ελπίσουμε τώρα μόνο στην Ελπίδα”», είπε ο Σπύρος και ξεκίνησε το… πανηγύρι.

Ο Τόνι Σταυράτης δεν τον διέψευσε, ωστόσο, εκνευρίστηκε και του ζήτησε το λόγο γι’ αυτό που είπε.

Survivor: Όλα όσα δεν είδαμε από τον μεγάλο καβγά του Τόνι με Βασιλικό και Σίμο! [vid]

Τα πλάνα που δεν είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, προβλήθηκαν σήμερα στο Πανόραμα!

Στο Survivor Πανόραμα προβλήθηκαν για πρώτη φορά πλάνα που δεν είδαμε από τον χθεσινό μεγάλο καβγά μεταξύ του Βασίλη Βασιλικού, του Τόνι Σταυράτη και του Βασίλη Σίμου.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, η λογομαχία των αντρών ήταν και πάλι έντονη, ενώ διάλογο με τον Τόνι Σταυράτη άνοιξε και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Δείτε τα πλάνα από το Survivor Πανόραμα…

Survivor: Ξέσπασμα Κυριάκου κατά Τόνι! «Δεν θα γίνει Ντάνος ποτέ…»

«Ο Ντάνος τέτοιες θεωρίες συνωμοσίας δεν έκανε ποτέ του, ούτε πούλησε κανέναν».

Ο Τόνι Σταυράτης έχει απομονωθεί από τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες του Survivor. Ο Κυριάκος Πελεκάνος, στο σημερινό επεισόδιο, τον παρομοίασε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο, τόνισε χαρακτηριστικά πως «δεν θα γίνει Ντάνος».

«Α, ρε Ντάνο, τι έκανες… Σχολή Ντάνου! Δεν θα γίνει Ντάνος γιατί δεν υπάρχει αδικία απέναντί του. Ο συγκεκριμένος φετινός wannabe… Ντάνος μόνος του τα έκανε σκ…ά! Δεν έγινε αδικία από κανέναν. Μόνος του έχει επιλέξει αυτόν τον δρόμο. Και απ’ ότι θυμάμαι, επειδή ήμουν φανατικός του πρώτου Survivor, ο Ντάνος τέτοιες θεωρίες συνωμοσίας δεν έκανε ποτέ ούτε πούλησε κανέναν», είπε ο Κυριάκος Πελεκάνος.

10-3 για την Τουρκία!

Ο Μπόρα κερδίζει τον Κυριάκο και δίνει το έπαθλο στους Τούρκους!

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»