Survivor Spoiler. Με Αυτούς τους Παίκτες των Μαχητών Έχει…’Προηγούμενα’ Η Σπυροπούλου!

Spoiler υπάρχουν και φέτος από το «Survivor». Πολύ λιγότερα βέβαια σε σχέση με πέρσι καθώς είναι ελάχιστοι οι Έλληνες που έχουν μείνει στην παραγωγή. Μου έφθασε λοιπόν χθες η εξής πληροφορία: Οι δύο φουσκωτοί των «Μαχητών», ο Αγόρου και ο Γκότσης που γνωρίζονται από τα νυχτερινά μαγαζιά που εργάζονταν στο Κολωνάκι έριξαν άγριο θάψιμο στην Σπυροπούλου.

Καθώς και στους δύο έχει φερθεί απαξιωτικά. Στον δεύτερο στο Κολωνάκι στον πρώτο πολύ πρόσφατα όταν εκείνος εργαζόταν στην υποδοχή after νυχτερινού κέντρου της Ιεράς Οδού. Σας έγραφα πριν τα Χριστούγεννα πως η Ντίνα ένα βράδυ διασκέδασε με μεγάλη παρέα στον Σαμπάνη. Ε μετά ανέβηκε στον από πάνω όροφο που στεγάζεται το after μαγαζί και αντιμετώπισε με το γνωστό της στυλάκι τον Αγόρου που τότε εργαζόταν στον πριβέ χώρο του μαγαζιού και προσπάθησε να την εξυπηρετήσει. Ε αυτές τις ιστορίες έχουν αρχίσει να διηγούνται στον Άγιο Δομίνικο…

πηγη

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”