Survivor spoiler ΈΚΤΑΚΤΗ διαρροή: Ελλάδα vs Ρουμανία Μεγάλες Ανατροπές Αυτή η Ομάδα κερδίζει Σήμερα Που Δεν Το Περιμέναμε…!

Survivor 2: Η πρώτη νύχτα Διάσημων-Μαχητών με τα νέα… δεδομένα και με τους νέους συμπαίκτες

Survivor 2018: Ήρθανε τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο. Οι ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών αλλάξανε εντελώς και όπως είναι φυσικό η πρώτη νύχτα των παικτών με τα νέα δεδομένα ήταν πολύ δύσκολη.

Μέχρι να προσαρμοστούν και κάποιοι από αυτούς να αλλάξουν και καλύβα, τα πράγματα ήταν δύσκολα.

Δείτε λίγο πιο κάτω τα βίντεο που ακολουθούν.

Survivor 2: Άρχισαν τα όργανα. Οι πρώτες μπηχτές για την αλλαγή συμπεριφοράς των παικτών

Survivor 2018: Η τράπουλα ανακατεύτηκε στο παιχνίδι και ήδη άρχισαν τα όργανα με μπηχτές, καρφιά και σπόντες για την αλλαγή της συμπεριφοράς κάποιων παικτών.

Ο Χάρης Γιακουμάτος μαζί με την Βιργινία Δικαιούλια, την Μελίνα Μεταξά και την Κατερίνα Δαλάκα σχολιάζανε την συμπεριφορά της αντίπαλης ομάδας.

Η Μελίνα και η Κατερίνα μέχρι και με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο τα βάλανε και του τα «χώσανε» για το γεγονός ότι πανηγύριζε.

Όλοι τους λέγανε ότι οι πρώην συμπαίκτες τους, είτε Μαχητές, είτε Διάσημοι πανηγύριζαν έξαλλα και υπερβολικά και έκαναν πράγματα που δεν έκαναν πριν τις αλλαγές.

Πάντως και η Ντάρια τα έβαλε με την Μελίνα και την χαρακτήρισε εριστική, ενώ την κατηγόρησε ότι άλλαξε την συμπεριφορά της απέναντί της και δεν ήθελε καν να της μιλήσει σε κάποια στιγμή.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor: Έπαθε Σοκ η Μελίνα Μεταξά! Ψυχρολουσία από τον Σάκη Τανιμανίδη! Δείτε τον Λόγο!

“Πάγωσε” η παίκτρια με την ανακοίνωση που της έγινε! Ακατανόητη η έκπληξη στο πρόσωπο του Ηλία Γκότση…
Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής. Ο Σάκης Τανιμανίδης κράτησε μέσα στο Συμβούλιο του Νησιού τους δύο καλύτερους παίκτες, τον Ηλία Γκότση και την Κατερίνα Δαλάκα, και τους ζήτησε να δημιουργήσουν ο καθένας την ομάδα του από την αρχή. Στο τέλος της διαδικασίας τίποτα δεν ήταν ίδιο.

Στην πρώτη τους επιλογή, οι δύο αρχηγοί έπρεπε να επιλέξουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα. Ο Ηλίας Γκότσης ξεκίνησε πρώτος και επέλεξε την Εύη Σαλταφερίδου. Δεν μπορέσαμε να κατανοήσουμε την έκπληξη στο πρόσωπό του, όταν η Κατερίνα Δαλάκα ως «απάντηση» πήρε από τους Μαχητές την Μελίνα Μεταξά. Για την Κατερίνα ήταν η λογική συνέχεια, καθώς μόλις είχε χάσει μια δυνατή παίκτρια.

Όταν οι δύο παίκτριες μπήκαν στο Συμβούλιο, τους περίμενε μια απίστευτη ψυχρολουσία. Η Μελίνα Μεταξά νόμιζε ότι της έκανε πλάκα ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο διάλογός τους ήταν ο εξής:

  • Μελίνα σε ποια ομάδα νομίζεις ότι θα καταλήξεις;
  • Στους Μαχητές.
  • Ωραία. Μελίνα μπορείς να καθίσεις δίπλα στην Κατερίνα, στην καινούρια σου ομάδα.
  • Στ’ αλήθεια ή μας κάνεις πλάκα;
  • Δεν σας κάνω πλάκα.

Στη συνέχεια η Μελίνα Μεταξά είπε για την Κατερίνα Δαλάκα πως: «Τώρα είναι η μεγάλη μου συναθλήτρια, είμαστε στην ίδια ομάδα, οπότε θα παλεύουμε για την ίδια ομάδα». Για τον Ηλία Γκότση τόνισε ότι: «Θα μπορεί να είναι καλύτερός μου φίλος στην παραλία, απλά στα αγωνίσματα θα είμαστε αντίπαλοι». Έκτοτε και σε όλη τη διάρκεια του Συμβουλίου, η Μελίνα δεν χαμογέλασε ξανά.

Survivor Διαρροή Τώρα: Δείτε πρώτοι αποκλειστικά πλάνα από τον Αγώνα Ελλάδα-Ρουμανία!

χαμος Σημερα…!

Στέλιος Κρητικός: Το περιστατικό ΣΟΚ στο Survivor που δεν “έπιασαν” οι κάμερες που μας σόκαρε!!

Δείτε τι είπε ο γνωστός ηθοποιός…

Ο Στέλιος Κρητικός φιλοξενήθηκε, μαζί τους δύο γιους του, στο Dot, όπου μίλησε στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για την εμπειρία του στο Survivor και όχι μόνο. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε και την λιποθυμία του, την οποία δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

«Ο γιος μου με ρώτησε ήδη για να πάει του χρόνου στο Survivor. Του είπα όχι! Είναι μικρός… Θέλω να αποκτήσει στη ζωή του πράγματα με τη δική του δύναμη, με το δικό του μυαλό, με τη δική του δουλειά. Να καλλιεργήσει πρώτα τον εαυτό του, να καλλιεργήσει τον χαρακτήρα του και μετά να μπει. Αλλά όχι του χρόνου. Είναι πολύ σκληρό, είναι πολύ δύσκολο. Ήξερα που πήγα. Το ότι ξεπεράσαμε τα όρια της πείνας και της αδυναμίας, το να φτάνω στο σημείο να κάνω πέντε λεπτά να σηκωθώ…

Ζαλιζόμουν, όχι μόνο εγώ, όλοι μας. Εγώ άναβα κάθε μέρα τη φωτιά, ο Γιάννης Τσίλης μαγείρευε, κάναμε τις περισσότερες δουλειές. Όλα τα παιδιά βοηθούσαν, αλλά εμείς αναλάβαμε όλο το βάρος χωρίς να το έχουμε συζητήσει. Απλά μας τράβηξε από την αρχή. Ήρθε η στιγμή που εγώ φυσώντας τη φωτιά, έπεσα με το κεφάλι κάτω, λιποθύμησα», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Δείτε τι είπε ο Στέλιος Κρητικός για το Survivor…

Survivor 2: Μελίνα: «Ήθελα να φύγω από τους Μαχητές. Παρακάλεσα τον Κρητικό να με πάρει μαζί του»

Survivor 2018: Για πρώη φορά η Μελίνα Μεταξά αποκάλυψε ότι ήθελε εδώ και καιρό να φύγει από τους Μαχητές.

Μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, η πρώην Μαχήτρια και νυν… Διάσημη ειπε ότι στο παρελθόν μεταξύ σοβαρού και αστείου είχε πει στον Στέλιο Κρητικό να την πάρει μαζί του.

Αναφέρθηκε και στο κλίμα της νέας της ομάδας και είπε ότι τα πράγματα τώρα είναι πολύ καλύτερα και πιο ήρεμα, ενώ σχολίασε και τους πρώην συμπαίκτες της, Νικόλα Αγόρου και Ηλία Γκότση.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα είπε η Μελίνα στην κάμερα.

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι η Ρουμανία!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Το είπε για 1η φορά η Θεοδώρα Βουτσά: «Γι’ αυτό δεν έχει φωτογραφία στον τάφο του πατέρα μου, ήθελε να καεί…»

Απωθημένο ζωής για τη Δήμητρα Λιάνη: «Θα ήθελα ένα παιδί μαζί του…»

«Ρωσίδες, Ουκρανέζες, Λιθουανές…Δεν άφησα φυλή που δεν έχω πάει!» – O 64χρονος Ζήσης έζησε την ζωή του στο έπακρo