Survivor Spoiler ΕΚΤΑΚΤΗ Ανατροπή! Μάχη Μέχρι Τέλους! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο Και Αυτό Είναι Το Τελικό Σκορ!!!

Survivor Πανόραμα:Η συγγνώμη του Μουρούτσου στη Σπυροπούλου για την άκομψη συμπεριφορά στο Συμβούλιο

Ο Μιχάλης Μουρούτσος παραδέχτηκε δημόσια το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί μίλησε μεταξύ άλλων και για το περίφημο συμβούλιο του νησιού στο οποίο έκανε διάφορες ερωτήσεις στην Σπυροπούλου θέλοντας να δείξει ότι είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

Ο Μουρούτσος παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του ήταν άκομψη. Το υπέθεσε εκείνη την στιγμή όταν φύγανε από το Συμβούλιο, αλλά σιγουρεύτηκε όταν βγήκε από το Survivor και είδε το βίντεο με το επεισόδιο.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα είπε ο Μουρούτσος στην Ντορέττα.

Survivor – Μιχάλης Μουρούτσος: Η άκομψη συμπεριφορά στην Σπυροπούλου και η ερώτηση στην Δαλάκα που δεν είδαμε ποτέ!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος εξήγησε την πρόθεση που είχε με τις ερωτήσεις του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο συμβούλιο του Survivor.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Survivor Πανόραμα στην ερώτηση του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο συμβούλιο του νησιού και εξήγησε πως η πρόθεση του δεν ήταν να δείξει ότι είναι μια αδύναμη παίκτρια, αλλά και να καταρρίψει την άποψη που υπήρχε από τις γυναίκες ότι οι άντρες έχουν «σχέδιο εξόντωσης» εναντίον των γυναικών.

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι και ενημερώθηκα για τη διάσταση που πήρε αυτό, μπήκα να δω το βίντεο για να δω ακριβώς τι έχει φανεί στον κόσμο. Βλέποντας αυτό το βίντεο, σαφώς και φάνηκε μια άκομψη συμπεριφορά από εμένα να ρωτήσω αυτά τα πράγματα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ενδεχομένως να τη φέρω σε μια δύσκολη θέση. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Με το που μπήκε η Κωνσταντίνα στο παιχνίδι ξέραμε όλοι ότι δεν είχε καμία αθλητική εμπειρία, οπότε ήταν ένας άνθρωπος που μπήκε με πολύ ανασφάλεια μέσα στους στίβους μάχης. Παρόλα αυτά έδειξε μια τεράστια προσπάθεια και μια τεράστια δύναμη στο πως αντιμετώπισε το παιχνίδι. Εγώ ήμουν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκα δίπλα στην Κωνσταντίνα και προσπαθούσα πάντα να της δίνω θάρρος και ήμουν πάντα κοντά της. Από την άλλη, το ότι στηρίζεις μια παίκτρια που μπορεί να έχει ανασφάλεια ή να έχει την παραμικρή σκέψη μέσα της, δεν σημαίνει από την στιγμή που αποφασίζαμε να ψηφίζουμε αγωνιστικά ότι δεν έπρεπε στην ψηφοφορία να ψηφίζουμε την Κωνσταντίνα. Όταν η Κωνσταντίνα μας έδωσε το δικαίωμα να μην την ψηφίσουμε, δεν την ψηφίσαμε. Γιατί κάποια στιγμή η Κωνσταντίνα είχε μια άνοδο μέσα στο παιχνίδι σε σχέση με την Ελένη Χατζίδου και όλοι μας οι άντρες δεν την ψηφίσαμε στην κάλπη, γιατί αναγνωρίσαμε την βελτίωση της.

Για το συγκεκριμένο συμβούλιο στο οποίο έγινε όλο αυτό το θέμα, ο στόχος μου δεν ήταν να δείξω στον κόσμο ότι η Κωνσταντίνα ήταν η πιο αδύναμη παίκτρια και πρέπει να φύγει, γιατί ο κόσμος το ήξερε έτσι κι αλλιώς. Ο στόχος μου ήταν να δείξω ότι τη γνώμη που είχα εγώ και που είχε όλη η ομάδα, την είχε και η ίδια η Κωνσταντίνα και δεύτερον, υπήρχε τότε μια άποψη, ότι η άντρες είχαν κάνει μια κλίκα που ήθελε να εξοντώσει την οποιαδήποτε γυναίκα μέσα από το παιχνίδι. Υπήρχε από τις γυναίκες. Και μάλιστα, στο συγκεκριμένο συμβούλιο έλεγαν ότι σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να φύγει γυναίκα από το παιχνίδι διότι οι γυναίκες είχαν μείνει ήδη πάρα πολύ λίγες και αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα στις γυναίκες. Την ώρα που ρώτησα και την Κωνσταντίνα και την Όλγα και την Κατερίνα, μετά συνέχισα την ομιλία μου και είπα ότι Κατερίνα χαίρομαι που συμφωνείς με αυτή την άποψη που έχουμε κι εμείς, αλλά επίσης πιστεύεις ότι εμείς οι άντρες, θέλουμε πάση θυσία να εξοντώσουμε τις γυναίκες και εσύ η ίδια πιστεύεις ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φύγει γυναίκα από το παιχνίδι. Σε ρωτάω λοιπόν τότε, αφού έχεις αυτή την άποψη, γιατί πας στην κάλπη και ψηφίζεις την Κωνσταντίνα; Γιατί αν έχεις την άποψη ότι δεν πρέπει να φύγει γυναίκα, θα πρέπει στην κάλπη μέσα να ψηφίσεις άντρα, όχι γυναίκα. Κι εμείς σήμερα αποδεικνύουμε, ότι από τη στιγμή που ψηφίζουμε αγωνιστικά, είναι ώρα να ψηφιστεί άντρας σήμερα και για αυτό το λόγο επέλεξα να ψηφίσω τον Γιάννη και δεν επέλεξα να ψηφίσω την Όλγα. Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση η Όλγα είχε δείξει μια τεράστια άνοδο και δεν είχα επιλογή να πω ψηφίζω την Όλγα και έτσι ψήφισα τον Γιάννη.»

Survivor 2: Η Γλυκιά Ροδανθη Μολις Επεστρεψε στην Ελλαδα! Δειτε τις Πρωτες Φωτογραφιες που μας Συγκινησαν!

Η Ροδάνθη Καπαρού έφτασε Ελλάδα. Μετά από μήνες στον Άγιο Δομίνικο για το survivor 2 η νεαρή παίκτρια επέστρεψε Ελλάδα.

Στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι γονείς και ο αδελφός της που δεν την άφησαν στιγμή από την αγκαλιά τους, φίλοι αλλά και κόσμος που την αναγνώρισε και την πλησίασε για να της μιλήσει. Χαμογελαστή, φορώντας ένα λευκό, αέρινο φόρεμα έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε.

Survivor Super Spoiler: Τα Νούμερα Μίλησαν! Αυτά Είναι τα Στατιστικά Των Παικτών! ΔΕΝ Φαντάζεστε Ποιός Είναι Πρώτος!

Μόνο 2 παίκτες έχουν πετύχει πάνω από 50% ήττες συνολικά στο παιχνίδι. Ποιοι;

Η μεγάλη ψηφοφορία έφερε και τη μεγάλη έκπληξη στην αποχώρηση αφού σε αντίθεση με τα προγνωστικά και τα spoilers η Ροδάνθη αποχώρησε στην 7η υποψηφιότητά της. Οι Μαχητές φαίνεται να ευνοούνται σημαντικά αφού θα παίζουν περισσότερο οι δυνατοί άνδρες τους ενώ και στις γυναίκες η Εύη Σαλταφερίδου είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.

Πλέον ο θεσμός τους MVP ή πολυτιμότερου εβδομάδας έχασε το σημαντικό “bonus” της ατομικής ασυλίας αλλά δεν παύει να δείχνει τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα.

Για την 21η εβδομάδα οι παίκτες με την καλύτερη & χειρότερη επίδοση, όπως φαίνονται στο Survivor Greece ήταν:

Όνομα – Αγώνες – Νίκες – Ποσοστό

Δαλάκα – 17 – 13 – 77 %

Μελίνα – 14 – 9 – 64 %

Νικόλας – 15 – 9 – 60 %

Ηλίας – 17 – 10 – 59 %

—————————

Τσίλης – 19 – 8 – 42 %

Ροδάνθη – 18 – 1 – 6 %

*Η εβδομάδα για τον MVP υπολογίζεται από Πέμπτη 07/06 έως Τετάρτη 13/06

**Αναφέρονται παίκτες με τουλάχιστον 14 αγωνίσματα

Οι 5 καλύτεροι

Δαλάκα – 286 – 189 – 65.4 %

Ηλίας – 234 – 144 – 61.5 %

Μελίνα – 245 – 143 – 58.4 %

Πάνος – 156 – 90 – 57.7 %

Εύη – 186 – 104 – 55.9 %

Οι 2 χειρότεροι

Τσίλης – 285 – 141 – 49.5 %

Βιργινία – 170 – 72 – 42.4 %

*Υπολογίζονται όλα τα ατομικά & ομαδικά (2 παίκτες) αγωνίσματα σε στίβο μάχης

Στις Ομάδες συνεχίζεται η ισορροπία με νίκες εκατέρωθεν και ισόπαλο σκορ 11-11 μετά τις νέες συνθέσεις των Ομάδων. Για την επόμενη εβδομάδα αναμένονται περισσότερα αγωνίσματα ανδρών αφού έχει μείνει μόνο στους Μαχητές έχει μείνει μόνο η Εύη.

Διάσημοι VS Μαχητές

36 Νίκες Επάθλου* 34

8 Νίκες Ασυλίας 11

776/1.528 (50.8 %) Νίκες σε αγωνίσματα 752/1.528 (49.2 %)

391/842 (46.4 %) Νίκες Ανδρών 451/842 (53.6 %)

374/662 (56.5 %) Νίκες Γυναικών 288/662 (43.5 %)

Από 3-8 σε 10-8 Μεγαλύτερη ανατροπή Από 2-8 σε 10-9

(Επεισόδιο 87) Επεισόδιο (Επεισόδια 65)

*Αναφέρονται τα μεγάλα έπαθλα στα αγωνίσματα που παίζει όλη η ομάδα

Survivor: Μας Τρέλανε! Αυτή Είναι Η Πρώτη Ανάρτηση της Ροδάνθης στο Instagram, μετά την αποχώρηση της!

Το μεγάλο comeback στα social media της, έκανε η Ροδάνθη Καπαρού, η οποία πριν από δύο ημέρες αποχώρησε από το Survivor και την καλύβα των μαχητών στον Άγιο Δομίνικο. Έπειτα από πέντε μήνες παραμονής στο reality επιβίωσης η 19χρονη φοιτήτρια της Γυμναστικής ακαδημίας είπε αντίο στο Survivor.

Ο εξολοθρευτής Ροδάνθη, όπως την αποκαλούσε το κοινό, στην τελευταία «μονομαχία» με τον Πάνο Θεοδώρου δεν τα κατάφερε και κάπως έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι. Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Ελλάδα βέβαια, πήρε πίσω το κινητό της και έκανε και το comeback στο Instagram account της, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες από την Δομινικανή δημοκρατία.

Με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά και τους φοίνικες της Καραϊβικής η Ροδάνθη ανέβασε δύο φωτογραφίες της, στις οποίες χαμογελούσε πλατιά κι έγραψε στη λεζάντα τους: «Αυτό το υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ήταν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που θα την θυμάμαι σε όλη μου την ζωή και όλα αυτά τα οφείλω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος και στάθηκαν διπλά μου στις πιο δύσκολες στιγμές!! Μακάρι να μπορούσα να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι Μαχητές Και Με Σκορ 10-8

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Αλέξανδρος Παρθένης για τα παιδιά της συντρόφου του: «Τα έχω σαν δικά μου. Τα μεγαλώνω και να τα νοιάζομαι»

«Φοβάμαι πολύ για τον γιο μου»: Η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και η περιπέτεια με τον καρκίνο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι και είπα όχι»