Survivor Spoiler – Διαρροή: Η Μεγάλη Ανατροπή Μόλις Έγινε! Αυτοί Κερδίζουν Τελικά Απόψε το Έπαθλο Επικοινωνίας! Απίστευτα Νεύρα Σήμερα!

Ακόμα μια εβδομαδα ξεκινά σήμερα για το Survivor με Μαχητές και Διάσημους να μάχονται για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως οι Μαχητές κατάφεραν να επιστρέψουν στις επιτυχίες αν και δύσκολα καθώς έκανα την ανατροπή στο φινάλε και επικράτησαν με  με 10-8 των Διασήμων και δείχνουν να έχουν πάρει το πάνω χέρι στο θέμα της ψυχολογίας!

Από την άλλη οι Διάσημοι  οι οποίοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Μιχάλη Μουρούτσο που αποχώρησε από το παιχνίδι, δείχνουν να διατηρούν το καλό κλίμα που είχαν και να επιχειρούν να επιστρέψουν στις νίκες.

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι! Απόψε οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο την τελευταία φορά είχαν την τύχη να το κερδίσουν οι Μαχητές και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Αυτή την φορά οι Διάσημοι δείχνουν πιο διψασμένοι, αφού οι αντίπαλοί τους δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, καθώς το έχουν… τερματίσει στο συγκεκριμένο έπαθλο και δείχνουν να είναι το φαβορί απόψε για τη νίκη οι Διάσημοι!

Για 1000% Spoiler μείνετε συντονισμένοι λίγο πριν το αγώνισμα!

Πηγή: eleftherostypos.gr

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά