Survivor spoiler: Διαδικτυακός πόλεμος – Φίλοι του Σάκη απειλούν όσους τον βρίζουν στο Instagram

Survivor spoiler: Ένας απίστευτος πόλεμος έχει ξεκινήσει στα social media με αφορμή βρισιές προς το πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη!

Προχτες σας παρουσιάσαμε πόσο χυδαία βρίζουν τον παίκτη του Survivor διάφοροι τηλεθεατές στο προφίλ του στο Instagram, όμως φίλοι του Σάκη το πήγαν σε άλλο… επίπεδο, ακόμα πιο τραγικό!

Συγκεκριμένα στο Twitter τον γύρο του διαδικτύου κάνουν καταγγελίες αναγνωστών πως φίλοι του Σάκη Κατσούλη τους απειλούν επειδή τον βρίζουν!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν παίρνουμε το μέρος καμίας πλευράς! Άδικο έχουν και οι δύο! Άδικο έχουν όσοι τον βρίζουν χυδαία και μάλιστα ανώνυμα στα social media, μέσα από ψεύτικα προφιλ, ακόμα μεγαλύτερο άδικο όμως έχουν και οι φίλοι του Σάκη Κατσούλη που τους τραμπουκίζουν και τους απειλούν! Φυσικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην είναι φίλοι του τερματοφύλακα απλά να παίζουν άλλα παιχνίδια στις πλάτες του παιδιού, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και πρωταγωνιστεί στο Survivor.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος στο Instagram

Θέλεις να βρεθούμε να μου τα πεις και από κοντά

Ωραίους φίλους έχεις. Με σένα δεν έχω κάτι. Απλά κάνεις δεν γουστάρει τον αλήτη

Όταν έχεις με τους φίλους μου έχεις και με μένα! Αλήτης είναι κάποιος ο οποίος βρίζει τη μάνα του άλλου χωρίς να τον ξέρει. Το νου σου, θεώρησε απειλή πλέον τον εαυτό μου προς τον δικό σου και αν με ήξερες θα ήξερες ότι έχω την δύναμη να σε βρω ακόμα και έτσι. Θα τα πούμε από κοντά λοιπόν τις επόμενες μέρες!

Δείτε και το σχετικό ποστάρισμα

πηγή: athensmagazine.gr

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της