Survivor Spoiler BOMB: Μόλις Έσκασε! Απιστευτο! Δείτε ποιοι κερδίζουν απόψε και θα τραβάτε τα μαλλιά σας!

Survivor 2: «Καρφιά» και αλληλοκατηγορίες ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους για την ήττα από την Κολο

Survivor 2018: Απίστευτες κατηγορίες και «καρφιά» ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους. Η Ελλάδα έφτανε να χάνει με 9-1 από την Κολομβία και μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες ειδικά των Διασήμων ξέσπασαν για την συμπεριφορά των Μαχητών.

Τους κατηγορούσαν για την συμπεριφορά τους στον πάγκο, για το γεγονός ότι δεν πάλεψαν όσο έπρεπε και για το ότι δεν έγιναν ποτέ μια ομάδα μαζί τους για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα επάξια.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν όλα όσα είπαν οι παίκτες.

Survivor: “Κατέρρευσε” η Μελίνα Μεταξά! Έσπασε ψυχολογικά και έβαλε τα κλάματα…

Δεν άντεξε η παίκτρια των Διασήμων…
Η Μελίνα Μεταξά, μετά τον χθεσινό αγώνα του Survivor μεταξύ Ελλάδας και Κολομβίας, δεν άντεξε και έσπασε ψυχολογικά, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Ίσως μέχρι τώρα στο παιχνίδι να με βλέπουν όλοι και να νομίζουν ότι είμαι πάρα πολύ δυναμική. Αλλά αυτό το πράγμα δεν σημαίνει ότι είμαι πέτρα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διάφορες πτυχές και ανάλογα με τις καταστάσεις αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι καλό ένας πάρα πολύ δυναμικός άνθρωπος να είναι ταυτόχρονα και πάρα πολύ ευαίσθητος και αυτό το γεγονός το έχω αναγνωρίσει στον εαυτό μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και τα άτομα που είναι δίπλα μου το ξέρουν. Και σίγουρα δεν είναι κάτι, θα περάσει», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

Δείτε όλα όσα είπε η Μελίνα Μεταξά…

Survivor 2: Νέο Βίντεο από τον Άγριο Καυγά Ανάμεσα σε Γκότση-Γιακουμάτο – Οι Απίστευτες Ατάκες των Δύο Πρώην Φίλων

Survivor 2018: Από φίλοι… εχθροί!

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Χάρης Γιακουμάτος έπαψαν να είναι φίλοι!

Ο Ηλίας Γκότσης πιάνει τον Χάρη Γιακουμάτο και του λέει σε έντονο ύφος: «Απλά σκέψου τα εσύ όλα αυτά κι έλα να με πιάσεις μετά να μου πεις το γιατί.

Εγώ αν μου πεις έναν λόγο το γιατί θα το σεβαστώ.

Έχεις πει ότι θυματοποιούμαι. Δεν θυματοποιούμαι και το ξέρεις».

Πώς αντιδρά εκείνη τη στιγμή ο Χάρης και τι λέει μετά στην κάμερα;

Δείτε το σχετικό trailer με τους δύο παίκτες να καυγαδίζουν on camera!

Survivor 2: Οι «μάσκες»των παικτών έπεσαν – Ποιους δίνει στεγνά η Μελίνα;

Survivor 2018: Οι μάσκες των παικτών έπεσαν. Ο ένας επιτίθεται στον άλλον! Η ατμόσφαιρα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι ηλεκτρισμένη!

Η Μελίνα Μεταξά λέει στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης: «Τώρα που οι ομάδες έγιναν διαφορετικές, βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό όλοι οι παίκτες», ενώ ταυτόχρονα στο τρέιλερ του survivor βλέπουμε οι παίκτες να στήνουν πηγαδάκια!

Ο δε Ηλίας Γκότσης, που τα νεύρα του είναι σμπαράλια θα πει την απίστευτη ατάκα για τους Διάσημους: «Δεν ήμασταν προκλητικοί ποτέ απέναντι στην αντίπαλη ομάδα».

Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ του ριάλιτι!

Survivor: Αυτή Είναι Η Κολομβιανή παίκτρια και Μις Κολομβία που έκλεψε την παράσταση

Μάχη Ελλάδας-Κολομβίας είχε το επεισόδιο του Survivor, με τον Σάκη Τανιμανίδη να μας παρουσιάζει την αντίπαλη ομάδα.

Μία παίκτρια, ωστόσο, ήταν αυτή που ξεχώρισε. Η Λουσία, που έχει κερδίσει τον τίτλο της Μις Κολομβία, εντυπωσίασε τους πάντες με τη φυσική ομορφιά της.

«Λουσία, είσαι μια πρώην Μις Κολομβία, που είναι προφανές, αλλά τώρα είσαι σε μια εκπομπή επιβίωσης, που ακούγεται πολύ δύσκολο. Πώς το αντιμετωπίζεις; Πώς είναι η εμπειρία;», την ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Πραγματικά, κατά τη διάρκεια αυτών των παιχνιδιών με εκπλήσσει πάρα πολύ ο… μαχητής που έχω μέσα μου. Και το έχω αποδείξει αυτό μέχρι σήμερα! Και θα συνεχίσω να το δείχνω», είπε η όμορφη Λουσία.

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου!

«Είναι ένας άνθρωπος που τον σέβομαι, τον εκτιμώ και τον παρακολουθώ στα μάτια όταν μιλάει».

Καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα ήταν σήμερα το απόγευμα ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ζήτησε αρχικά δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου για το περιστατικό με τον πανηγυρισμό.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου εάν παρεξήγησαν αυτό το συμβάν. Δεν απευθυνόμουν στον Νάσο. Είναι ένας άνθρωπος που τον σέβομαι, τον εκτιμώ και τον παρακολουθώ στα μάτια όταν μιλάει. Έχω ανοιχτεί μαζί του, έχω συζητήσει… Και στη ένωση συζητήσαμε πολύ, αλλά δεν ακούστηκαν κάποια πράγματα.

Του μίλησα για τη ζωή μου, για το πώς έχω μεγαλώσει. Αυτό το “άιντε” δεν πήγαινε στον Νάσο. Βγήκε ένα πάθος νίκης από μέσα μου. Είχα καιρό να φέρω νίκη στην ομάδα και αυτό με είχε στεναχωρήσει. Για ποιον λόγο να πω “άιντε” σε έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμάω; Όταν το είδα δεν μου άρεσε, λέω “τι είναι αυτό το πράγμα;”», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Δείτε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης…

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι Μαχητές!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της