Survivor Spoiler Bomb! Μεγάλη Ανατροπή Σήμερ: Δείτε Ποιοι Κερδίζουν Τελικά και θα Πάθετε την Πλάκα της Ζωής σας!

Survivor 2: Μαχητές Vs Διάσημοι: Η κατάσταση έχει ξεφύγει!

Survivor 2018: Τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές ιδίως την ώρα του αγωνίσματος!

Και οι δυο ομάδες θέλουν να κερδίζουν, όμως η ατμόσφαιρα πια είναι τεταμένη. Στο νέο αγώνισμα, τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές θα φωνάζουν, θα λένε συνθήματα και η ένταση και τα νεύρα δε θα λείψουν! Δείτε τι ακριβώς θα γίνει στο νέο στίβο μάχης στο αποκαλυπτικό τρέιλερ που ακολουθεί!

Survivor Πανόραμα: Ντορέττα: «Ο Πάνος έκανε μια εντελώς άκυρη κίνηση. Δεν επιτρέπεται»

Απίστευτη ένταση επικράτησε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου ανάμεσα σε δύο παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο.

Η αδιανόητη χειρονομία του Πάνου Θεοδώρου στην Κατερίνα Δαλάκα κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης την έκανε έξαλλη!

Στην εκπομπή Suvivor Πανόραμα σχολίασε αυτή τη σκηνή κατακρίνοντας τόσο την κίνηση όσο και τη συμπεριφορά του παίκτη απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα.

«Ο Πάνος έκανε μια εντελώς άκυρη κίνηση. Δεν επιτρέπεται», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Survivor: “Άδειασαν” Πάνο και Μαχητές για την προκλητική κίνηση στη Δαλάκα! «Το παράκανε! Άκυρη η δικαιολογία του»

«Ότι και να έχει γίνει δεν επιτρέπεται απέναντι σε μια κοπέλα να γυρίσεις τόσο επιδεικτικά με αυτή τη χειρονομία…».

Η προκλητική κίνηση που έκανε ο Πάνος Θεοδώρου στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και όπως ήταν φυσικό στο Πανόραμα πήραν θέση κατά του παίκτη, αλλά και όλης της ομάδας των Μαχητών.

«Εγώ θα άφηνα τον κόσμο να το κρίνει. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να διαπληκτιστώ με κάποιον. Πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει ο Πάνος, αλλά δεν τον είδαμε να λέει μια συγγνώμη. Αν ζητούσε μια συγγνώμη εκείνη τη στιγμή θα ήταν καλύτερα τα πράγματα γι’ αυτόν», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Το βλέμμα της Κατερίνας είναι όλα τα λεφτά. Κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα, με αυτό το βλέμμα. Του είπε “Πανούλη πρόσεχε”. Πολύ σωστά και πολύ ήρεμα του το είπε. Ότι πρόσεχε, τι είναι αυτά που κάνεις; Όφειλε να ζητήσει μια συγγνώμη από την Κατερίνα και από την αντίπαλη ομάδα. Κακώς τον δικαιολόγησε η ομάδα του. Να θυμίσουμε ότι όταν ο Κωνσταντίνος έκανε κάτι τέτοιο, ο Πάνος ήταν αυτός που έλεγε “μη του μιλάς”.

Ο Πάνος είχε αντιδράσει. Χάνεις την αξία της προσωπικότητάς σου και την αξία της νίκης σ ου. Έβρισκε δικαιολογίες γι’ αυτό που έκανε. Έπρεπε να βγει μπροστά και να πει ότι έκανε λάθος. Περίμενα να ζητήσει συγγνώμη. Πήγε η Μελίνα και του μίλησε και γέλασαν όλοι, ειδικά η Ροδάνθη. Η Μελίνα δεν του ζήτησε το λόγο, απλά του είπε ότι ήταν απαράδεκτος. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα», σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και έκανε μια χειρονομία προς την Κατερίνα. Ήταν πολύ μεγάλο λάθος! Ότι και να έχει γίνει δεν επιτρέπεται απέναντι σε μια κοπέλα να γυρίσεις τόσο επιδεικτικά με αυτή τη χειρονομία… Χάνεις το δίκιο σου, την αξία σου, την αξία της νίκης σου. Η ομάδα του τον δικαιολόγησε τον Πάνο.

Ήταν εντελώς άκυρη η κίνηση του Πάνου. Ένας δυνατός παίκτης δεν επιτρέπεται να κάνει κάτι τέτοιο. Το παράκανε! Δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι ήταν κοπέλα. Και σε άντρα να το έκανε θα ήταν πάλι άκυρο, πόσω μάλλον σε μια κοπέλα. Δεν έχει να κάνει μόνο με το φύλο, σαν κίνηση είναι πολύ προκλητική και επιθετική απέναντι στον αντίπαλο. Και η δικαιολογία του ήταν πολύ άκυρη», τόνισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε όλα όσα είπαν στο Survivor Πανόραμα…

Survivor: «Η Ντάρια κορόιδευε ξεκάθαρα τους Διάσημους»

«Και ο Ηλίας λιγάκι, αλλά όχι τόσο όσο η Ντάρια».

Στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor, οι Διάσημοι φώναζαν από την αρχή μέχρι το τέλος συνθήματα. Αυτό ήταν κάτι που το έκαναν για πρώτη φορά και όπως ήταν φυσικό συζητήθηκε πολύ στο Πανόραμα.

«Άλλαξαν στρατηγική και απ’ ότι φαίνεται τους βγήκε πολύ καλά. Από την άλλη, η Ντάρια και ο Ηλίας ήταν να τους κορόιδευαν λιγάκι. Η Ντάρια ξεκάθαρα κορόιδευε. Και ο Ηλίας λιγάκι, όχι τόσο. Η Ντάρια είχε πέσει κάτω και γέλαγε. Της φάνηκε πολύ αστείο», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Μακάρι να συνεχιστεί γιατί βλέπουμε ότι λειτουργεί. Δεν ξέρω αν τους κορόιδευαν ή όχι. Εγώ είδα ένα πλάνο που ήταν η ομάδα των Μαχητών και προσπαθούσε να συγκεντρωθεί… Και ήταν η ομάδα των Διασήμων να φωνάζει και έχαναν τα λόγια τους. Πραγματικά, αυτό λειτούργησε», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Ναι, η Ντάρια είχε κάτι αντιδράσεις εκεί στον πάγκο που καθόταν. Οι Διάσημοι δεν το έχουν ξανακάνει, οπότε ήταν μια πολύ σωστή στρατηγική κίνηση. Αλλά είναι άλλο να είναι μια στρατηγική κίνηση και είναι άλλο να βγαίνει από μέσα σου αυθόρμητα», σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Survivor Πανόραμα…

Survivor 2: Ντροπή Δείτε Την Απαραδετκη κίνηση του Πανου Στην Δαλακα Που Την Εξόργισε…! “Πρόσεχε Πανουλη…”

Δειτε Το Βιδεο…!

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι Διάσημοι!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών