Survivor Spoiler BOMB! Ανατροπή της τελευταίας στιγμής! Δείτε Ποιοι Κερδίζουν Και θα Πάθετε Πλάκα!!!

Survivor – Ορέστης Τσανγκ: «Ο Σώζων κάνει σαν τη γριά πεθερά! Κουράζομαι να το βλέπω»

«Δεν λέει να κοπάσει και πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω».

Στο Survivor Πανόραμα ήταν σήμερα καλεσμένος ο Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα του Σώζοντα με την Εύη.

«Δεν λέει να κοπάσει και πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Στην αρχή είπα ότι εντάξει για λίγο θα το βλέπουμε, αλλά τώρα ο Σώζων κάνει σαν δεκάχρονο, δηλαδή, τι να πω… Ξέρεις ποια είναι η διαφορά, όμως; Η διαφορά είναι ότι η Εύη λέει “εμένα μη μου μιλάς, δεν ασχολούμαι”. Ο Σώζων γιατί συνεχίζει και τραβάει το σκοινί, ξέρω ‘γω; Κάνει σαν την κακιά πεθερά. Ο Σώζων κάνει σαν τη γριά πεθερά που τη λέει συνέχεια “μου έκανες αυτό, μου έκανες εκείνο, δεν μου μίλησες καλά”. Κουράζομαι να το βλέπω», είπε ο Ορέστης Τσανγκ.

Δείτε τι είπε ο Ορέστης Τσανγκ στο Survivor Πανόραμα…

Survivor Πανόραμα: Στέλιος Κρητικός: «Δεν θα αφιερώσω ούτε ένα δευτερόλεπτο στον Σώζοντα»

Χείμαρρος ο Στέλιος Κρητικός!

Στην εκπομπή Suvivor Πανόραμα φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην παίκτης του Survivor και μιλώντας για τον Σώζοντα και την αποχώρηση του είπε βαριές κουβέντες.

Όταν η Ντορέττα τον ρώτησε αν θα μπορούσε να κάνει μια συζήτηση με τον Χάρο, τώρα που είναι κι αυτός εκτός παιχνιδιού, έτσι ώστε να λυθεί η μεταξύ τους παρεξήγηση, εκείνος ήταν ευθύς και ειλικρινής.

«Είχε το περιθώριο να μου κάνει οποιαδήποτε κουβέντα ήθελε μέσα στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που βγήκα από το παιχνίδι και άκουσα αυτά που έλεγε για μένα και με κατηγορούσε δεν έχω κανένα λόγο να αφιερώσω ούτε ένα δευτερόλεπτο για τον Σώζοντα», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Σοκαριστική Δήλωση από Διάσημο Έλληνα Άντρα: “Έχω Ερωτευτεί τον Ηλία Γκότση και Θέλω να Κάνω Μαζί του…”

«Κάτι θα κάνω σίγουρα μαζί του, ίσως αυτός είναι η αιτία να…».

Συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε και για τα προσωπικά του, τονίζοντας πως το φύλο του δεν προσδιορίζεται και ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει ερωτευμένος με έναν άνδρα. Αναφέρθηκε επίσης και στο Survivor αποκαλύπτοντας πως έχει ερωτευτεί τον Ηλία Γκότση.

«Ερωτικά είμαι καλά. Αλλά τώρα θα κάνω και απιστία αυτόν τον καιρό. Επειδή τώρα τελευταία διάβαζα ένα βιβλίο που με συγκλόνισε και μετά πήγα να δω τηλεόραση και έβλεπα Survivor, ερωτεύτηκα έναν παίκτη, τον Ηλία… Τρελαίνομαι… Είναι ο σωματότυπος που μπήκε ο ήλιος, βγαίνει ο ήλιος… Κάτι θα κάνω σίγουρα μαζί του, ίσως αυτός είναι η αιτία να ξανακάνω ρούχα.

Επειδή μεγάλωσα τα ανίψια μου, νόμιζα ότι είμαι ένας πατέρας σταδιακώς. Μετά μου έφυγε αυτό το πράγμα από το μυαλό. Μετά τα 55 σταμάτησα να σκέφτομαι ένα δικό μου παιδί είτε με παρένθετη μητέρα είτε με κανονική γυναίκα. Το δικό μου φύλο μου δεν προσδιορίζεται. Έχω ερωτευτεί άνδρα που δεν έγινε ποτέ τίποτα γιατί γούσταρα την οντότητα αυτή… Και με έχουν ερωτευτεί γυναίκες που τους έδωσα πολύ περισσότερο απ’ ότι θα έδινε στον άντρα που είχα ερωτευτεί», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς…

Survivor: Μόλις Έσκασε: Αυτές είναι οι 2 νέες ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών Που Δεν Το Περιμέναμε…!

O Hλίας επέλεξε αρχικά την Εύη Σαλταφερείδου. Η Κατερίνα διάλεξε τη Μελίνα Μεταξά. Οι δύο παίκτριες έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθώς δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε τον Γιάννη Τσίλη και ο Ηλίας τον Πάνο Θεοδώρου.

Αμέσως μετά ο Ηλίας επέλεξε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε τον Χάρη Γιακουμάτο.

Η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε στη συνέχεια τον Μιχάλη Μουρούτσο και ο Ηλίας επέλεξε τον Νικόλα Αγόρου. Αμέσως μετά ο Ηλίας διάλεξε την Ντάρια και η Κατερίνα επέλεξε τη Βιργινία. Τέλος στην ομάδα των Διασήμων πήγε ο Κωνσταντίνος και στην ομάδα των Μαχητών η Ροδάνθη.

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι μαχητές!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”