Survivor spoiler: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Τζέιμς έδωσε Καλίδη

Survivor spoiler: Η άλλοτε αγαπημένη και δεμένη ομάδα των «μπλε» διαλύεται σαν χάρτινος πύργος.

Εκτός από το μέτωπο Κρις – Παππάς, που μετά τα χθεσινά, αποτελούν όχι απλά ξένο σώμα για την ομάδα, αλλά θα είναι σαν να μην υπάρχουν πια, (αν παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι και δεν αποχωρήσουν σήμερα), υπάρχουν και άλλες μικρές «φωτιές» στους μπλε.

Ακόμα και ο σκληρός πυρήνας των «μπλε», Μπάρτζης, Τζέιμς, Άννα – Μαρία και Μαριαλένα έχει προστριβές, καθώς δεν τα βρίσκουν σε όλα και έρχονται σε σύγκρουση, υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας Πάνος Καλίδης, που αν δεν φύγει σήμερα από το παιχνίδι, μπορεί να σχηματίσει τη δική του ομάδα με τους καινούριους παίκτες και ίσως να τραβήξει την Μαριαλένα λόγω του Σάκη.

Άλλωστε ο Πρίγκιπας Τζέιμς έδωσε χθες τον Πάνο Καλίδη υποψήφιο, λόγω της δυναμικότητας που φέρεται να έχει, προκειμένου να διώξει έναν εκ των Κρις, Αλέξη, με τον τραγουδιστή όμως να μην συμφωνεί με τους λόγους και να ισχυρίζεται ότι έπρεπε να τον ψηφίσει για τις επιδόσεις του στα αθλήματα.

Μάλιστα, πριν την ψηφοφορία στην καλύβα τα αίματα άναψαν μεταξύ του Πάνου Καλίδη και του Νίκου Μπάρτζη. Έτσι, αν παραμείνει ο Πάνος, μπορεί να δούμε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τον σκληρό πυρήνα της «μπλε» ομάδας.

Παράλληλα, ο πολυμήχανος Τζέιμς δεν θα μπορούσε να δώσει Ταβλαδάκη ή Σάκη γιατί οι «κόκκινοι» θα τον στοχοποιούσαν όπως και το τηλεοπτικό κοινό, καθώς οι μπλε θα έβγαζαν ξανά στη σέντρα νέο παίκτη.

Γιατί όμως ο Τζέιμς δεν έδωσε την Ελευθερία Ελευθερίου ή την Χριστίνα, ως τις πιο εύκολες λύσεις.

Μάλιστα, η Ελευθερία έχει δείξει σε προηγούμενη ψηφοφορία ότι έχει δυναμική.

Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με τους κανόνες του παιχνιδιού. Αν έδινε την Ελευθερίου Ελευθερίου ή την Χριστίνα και εκείνη τελικά αποχωρούσε, κινδύνευε ο ίδιος!

Δηλαδή, θα έμεναν 3 γυναίκες στην ομάδα, η Χριστίνα, η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα!

Και τι σημαίνει αυτό;

Αυτόματα ασυλία για τις γυναίκες μέχρι την ένωση καθώς ισχύει ο κανόνας των τριών!

Και αυτό σημαίνει ότι Τζέιμς και Νίκος θα κινδύνευαν να βρεθούν υποψήφιοι την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: dokari.gr

Related posts

Κόλαφος ο Μπάμπης Στόκας: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τράπερ, ο στίχος τους είναι χυδαίος και ελαφρύς»

Σάλος με την Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν τρώω κρέας το Πάσχα, γιατί αυτό μου δίδαξε Εκείνος»

Λύγισε η Χριστίνα Βίδου στον αέρα – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»