Survivor Spoiler: Απίστευτες Ανατροπές στην Ψηφοφορία! Αυτή Είναι η «Χρυσή» Πεντάδα του Τελικού!

Πλούσιο είναι το ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Η 48ωρη ψηφοφορία για τους αγαπημένους παίκτες του κοινού δημιούργησε νέα δεδομένα κορυφώνοντας την αγωνία για την εξέλιξη του ριάλιτι επιβίωσης.

Πως όμως έχει διαμορφωθεί η κατάταξη; Οι ανατροπές είναι πολλές και συνεχώς καταφθάνουν νέες πληροφορίες. Η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε θρίλερ και η περιβόητη λίστα φυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Survivor: Tι συνέβη πραγματικά με την ψηφοφορία και την αποχώρηση

Φέτος τα μέτρα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ αυστηρά για αυτή τη λίστα, καθώς έχει υπογραφεί ρήτρα υπέρογκου ποσού από όλους σε περίπτωση που διαρρεύσει. Στην παραγωγή διατηρούν σιγή ιχθύος για να μην μπορέσει κανείς να βρει τα ονόματα.

Μετά από δική σας επιθυμία, ωστόσο, έγκυρη πηγή μας μεταφέρει πως έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής η κατάταξη στη λίστα. Προσοχή δεν αναφέρουμε τη σειρά κατάταξης αλλά τα πέντε ονόματα που «κλείδωσαν» στην πεντάδα. Με τυχαία σειρά, λοιπόν, τα πρώτα πέντε ονόματα σε ψήφους είναι: Κατερίνα Δαλάκα, Εύη Σαλταφερίδου, Γιάννης Τσίλης, Ηλίας Γκότσης και Μελίνα Μεταξά!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ποιος παίκτης του Survivor δέχτηκε ήδη πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή

Το προφίλ της πεντάδας

Η Κατερίνα Δαλάκα ξεχώρισε σχεδόν αμέσως για την πειθαρχία της, τον τρόπο που αγωνιζόταν και την έντονη προσωπικότητά της. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο που την αποκάλεσαν Ντάνα, αφού έδειχνε να έχει μελετήσει αρκετά τον περσινό νικητή του Survivor.

Ο Γιάννης Τσίλης ξεχώρισε για το ήθος του και τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα. Μπορεί στην αρχή να δυσκολεύτηκε, αλλά σύντομα βρήκε τα πατήματά του στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Ηλίας Γκότσης μπορεί στην αρχή για μερικούς να ήταν αδιάφορος, αλλά χάρη στις κόντρες του, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις, του κατάφερε να ξεχωρίσει σύντομα.

Η Μελίνα Μεταξά ήταν από τις πρώτες παίκτριες των μαχητών που ξεχώρισε για τις επιδόσεις της.

Τέλος, η Εύη Σαλταφερίδου μπορεί να ξεχώρισε για την κόντρα της με τον Σώζοντα, αλλά όταν βρήκε τα πατήματά της στον στίβο μάχης ξεχώρισε και για τις νίκες της.

via

Related posts

«Ποταμός» η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου πρότειναν να κάνω πράγματα με πολλά λεφτά και είπα…»

«Δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός να της ρίξει μία μπούφλά;»: Ξεσπάθωσε η Βάσια Τριφύλλη εναντίον της Μαρίνας Σάττι

Ημερομηνία λήξης για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί θα δώσουν το τέλος…»