Survivor Spoiler Ανατροπή 19/4: Αυτοί κερδίζουν τελικά την πρώτη ασυλία σήμερα και αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος (vid)

Survivor Spoiler 19/4: Η εβδομάδα που θα προκαλέσει καθοριστικές εξελίξεις στην πορεία του Survivor ξεκινά… Ποιοι κατακτούν την πρώτη ασυλία και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση;

Βλέποντας τους Μπλε να κάνουν τα πάντα, τα αδύνατα δυνατά και να καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη στο έπαθλο φαγητού της Κυριακής, επιστρέφοντας από το 5-1 και το 7-3, καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι εδώ μιλάμε για μια ομάδα με ψυχή.

Μια ομάδα που πλέον έχει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα να μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες αγωνισμάτων, κοιτάζοντας στα μάτια τους Κόκκινους.

Είναι αλήθεια, ότι ο Ατζούν και τα μέλη της παραγωγής του Survivor, είχαν στο μυαλό τους την ενίσχυση των Κόκκινων, όταν προχωρούσαν στην αλλαγή των συνθέσεων των δύο ομάδων.

Μέχρι στιγμής, όμως, αυτή η ενίσχυση των Κόκκινων είναι λειψή. Μπορούμε, από την άλλη, να φανταστούμε τι πανωλεθρία θα πάθαιναν οι Κόκκινοι αν συνεχιζόταν το παιχνίδι με τις προηγούμενες συνθέσεις των 2 ομάδων…

Στα σημερινά, όσα θα δούμε δηλαδή, απόψε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Οι Μπλε θα πάρουν ακόμα μια νίκη και θα κάνουν το 1-0.

Οι Κόκκινοι οδηγούνται ως ηττημένοι στο συμβούλιο του Νησιού και ως δεδομένη έχουμε την πληροφορία πως ο Τριαντάφυλλος θα είναι ο παίκτης που θα εκλεγεί από τους συμπαίκτες του ως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Για 8η φορά, καταγράφοντας ένα δικό του μοναδικό ρεκόρ, αφού τολμούμε να προβλέψουμε πως και αυτήν την εβδομάδα ο Τριαντάφυλλος δεν πρόκειται να τερματίσει στην τελευταία θέση των υποψηφίων, συγκεντρώνοντας τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Αρα, θα παραμείνει στο Survivor και θα πρέπει να δούμε ποιοι θα είναι οι συνυποψήφιοί του, με τον Αλέξη Παππά να «θεωρείται» κλειδωμένος, σε περίπτωση που δεν κατακτήσει την ατομική ασυλία, ως δεύτερος υποψήφιος.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”