Survivor Spoiler 5/4: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαριαλένα – Ο πραγματικός λόγος

Survivor Spoiler 5/4: Η παίκτρια της μπλε ομάδας δεν πήρε καθόλου καλά το «χωρισμό» της με τον Σάκη Κατσούλη

Η «βόμβα» έπεσε δια στόματος Γιώργου Λιανού στο επεισόδιο της Κυριακής (4/4) και οι ομάδες άλλαξαν και πάλι στο Survivor.

Μετά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, όπου το πήραν άνετα οι μπλε (10-3), ο παρουσιαστής ανέφερε πως θα ακολουθήσει έκτακτο συμβούλιο του νησιού όπου εκεί θα ανακοινωθούν κάποιες «μεταγραφές».

Οι παίκτες δεν το πίστευαν, νομίζοντας πως ο Γιώργος Λιανός τους κάνει πλάκα. Η πλάκα έγινε στο συμβούλιο του νησιού, όμως ήταν άλλη. Μία κενή θέση υπήρχε στην πλευρά της της μπλε ομάδας και ο παρουσιαστής ανέφερε στους παίκτες πως επιστρέφει η Ανθή Σαλαγκούδη και τότε «πάγωσε»…. όλος ο Άγιος Δομίνικος.

Στη συνέχεια όμως, ανακοινώθηκαν οι νέες ομάδες, όπως ακριβώς σας είχε γράψει το Dokari.gr

Αν εξαιρέσουμε τους Τριαντάφυλλο και Αλέξη, αλλά και τους Νίκο και Τζέιμς που θα είναι μαζί, κανείς από τους υπόλοιπους παίκτες δεν φάνηκε να «τρελαίνεται» με αυτή την απόφαση της παραγωγής.

Εκείνοι που το πήραν κατάκαρδα, ήταν οι Σάκης και Μαριαλένα. Οι δύο παίκτες που στο παρελθόν είχαν σχέση, χώρισαν και πάλι, όμως αυτή τη φορά για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Ο Κατσούλης ήταν σαφώς πιο ψύχραιμος, όμως η γυμνάστρια «λύγισε» ξεσπώντας σε κλάματα.

Η Μαριαλένα φαίνεται πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πως πλέον θα είναι αντίπαλος με τον Σάκη. Αυτό φαίνεται και στο trailer του αποψινού επεισοδίου, με τη παίκτρια της μπλε ομάδας να ξεσπά σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

Πηγή

Related posts

Ημερομηνία λήξης για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί θα δώσουν το τέλος…»

Ελένη Μενεγάκη για Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θα έπρεπε να το λέω αυτό, αλλά μου έλεγε ότι ο γιος της…»

“Λύγισε” ο Τάσος Κωστής για τον θάνατο της συζύγου του: «Ένα πράγμα της χρωστάω και το μετανιώνω»