Survivor Spoiler 5/4: Κλειδωμένο! Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία! Ποιοι είναι οι υποψήφιοι (vid)

Survivor Spoiler 5/4: Οπως… τελείωσαν οι μάχες ασυλίας της περασμένης εβδομάδας, θα ξεκινήσουν σήμερα… Ποιοι κατακτούν την πρώτη νίκη ασυλίας και ποιος θα αναδειχθεί πρώτος υποψήφιος. Εχουμε το οριστικό αποτέλεσμα…

Από νωρίς το πρωί σας ενημερώσαμε για την διαφαινόμενη επικράτηση της Μπλε ομάδας, στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, κάτι που επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, αφού ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, από κοινού με την υπόλοιπη Μπλε ομάδα, θα υποχρεώσουν τους Κοκκινους στην απώλεια της πρώτης ασυλίας.

Τι θα σημάνει αυτό; Πως οι Κόκκινοι θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για την πρώτη ψηφοφορία ανάδειξης υποψήφιου προς αποχώρηση από το Survivor.

Τι θα σημάνει αυτό; Πως οι Κόκκινοι θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για την πρώτη ψηφοφορία ανάδειξης υποψήφιου προς αποχώρηση από το Survivor.

Και αυτός, θα είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος για μια ακόμη φορά θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, ως υποψήφιος για αποχώρηση, οπότε όλα θα κριθούν απ’ το ποιος θα είναι ο έτερος υποψήφιος της κόκκινης ομάδας που θα επιλεγεί (λογικά) απ’ τον παίκτη ή την παίκτρια που θα κατακτήσει την ατομική ασυλία.

Η νίκη των Μπλε σήμερα και η υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου είναι κλειδωμένη. Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες θέλουν τον Ηλία Μπόγδανο να είναι αυτός που κατακτά την ατομική ασυλία, οπότε θα επιμείνουμε στην αρχική μας εκτίμηση πως αν η ασυλία πάει σε χέρια παίκτη από την βασική τετράδα της Κόκκινης ομάδας (Ηλίας, Καρολίνα, Νικολέτα, Ασημακόπουλος) τότε θα βγει στον τάκο και ο Αλέξης Παππάς.

Οπότε τα φιλαράκια τα καλά, που τόσο υποστηρίζει ο ένας τον άλλο, θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, σε μια ψηφοφορία που σίγουρα θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ισως και το μεγαλύτερο από όλες τις προηγούμενες…

Related posts

Αποστόλης Τότσικας: «Είναι γελοίο να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»

Γιώργος Καπουτζίδης για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση κι επιτέλους έμαθε»

«Ο Φαίδων Γεωργίτσης χώρισε την Μπέτυ Αρβανίτη όταν έκανε έκτρωση στο παιδί του, χωρίς να μου το πει»