Survivor spoiler 30/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; (trailer)

Survivor spoiler: Επιστρέφει σήμερα (30/03) το Survivor με ένα νέο αγώνισμα! Ποιος θα το κερδίζει; Ελλάδα ή Τουρκία; Διαρροή τώρα!

Από σήμερα μπαίνουμε σε μια νέα σελίδα για το Survivor Ελλάδα – Τουρκία! Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε από χτες εδώ στο Athensmagazine.gr, από την Κυριακή θα διαλυθούν οι ομάδες Ελλάδα και Τουρκία και θα γίνουν δύο μεικτές! Κάτι που συνέβη και πέρσι, λίγο πιο αργότερα βέβαια! Γι’ αυτό βιάζουμε το συμπέρασμα πως απόψε ίσως το αγώνισμα να μην είναι ασυλίας, παρότι σε αυτό αναφέρονται οι παίκτες στην αρχή του επεισοδίου!

Ποια ομάδα κερδίζει;
Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού επεισοδίου του Survivor Ελλάδα – Τουρκία! Έχουμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχη, με τις μάχες να κρίνονται σώμα με σώμα και την ελληνική ομάδα να δείχνει πως έχει ένα μικρό προβάδισμα βάση στίβου μάχης!

Η επαφή με το νερό δεν απουσιάζει ενώ ο στόχος κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολος, με βάση πάντα τα όσα βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου! Ποιος κερδίζει θα σας το μεταφέρουμε με την σίγουρη διαρροή μας εντός της ημέρας! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer του σημερινού επεισοδίου του Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Πηγή

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”