Survivor spoiler (26/03): Ισορροπίες του τρόμου μετά την ένωση – Όλα στον αέρα

Survivor spoiler (26/03): Οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor περιμένουν πως και πως το τρέιλερ της ένωσης, αλλά περισσότερο ανυπομονούν για την πρώτη ημέρα κοινής συμβίωσης στην παραλία των «κόκκινων». Πώς θα διαμορφωθούν οι νέες συμμαχίες και ποιοι θα είναι οι πρώτοι που θα έρθουν σε ρήξη.

Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου γυρνούν μετά από 2,5 περίπου μήνες στην παραλία των «κόκκινων», όπου, όπως έδειξε η Ιστορία, δεν πέρασαν και πολύ όμορφα.

Η τράπουλα μοιράζεται ξανά και πλέον οι Survivors θα πρέπει να αναδιοργανώσουν την στρατηγική τους για να καταφέρουν να φτάσουν, κάπου στα μέσα του καλοκαιριού, στον τελικό και στο μεγάλο έπαθλο.

Σήμερα, θα προσπαθήσουμε, με όσα έχουν δει όλους αυτούς τους μήνες, να μαντέψουμε πώς θα διαμορφωθούν οι νέες υποομάδες, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, και ποια θα είναι πιο ισχυρή. Ως το παιχνίδι των ανατροπών και του γυρίσματος της… μπιφτέκας μπορεί ανά πάσα στιγμή και με μία κουβέντα να ανατραπούν όλα.

Μέτωπο Κόρομι – Ασημακόπουλου

Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος βαδίζουν πλάι – πλάι από την πρώτη ημέρα, όταν ακόμα ήταν στους Μαχητές. Με την μετακόμισή τους στους «κόκκινους» οι δυο τους δεν ήρθαν ποτέ σε κόντρα και είχαν κοινή γραμμή. Τις τελευταίες εβδομάδες τα «έσπασαν» με τον Τριαντάφυλλο και πήραν με το μέρος τους υπόλοιπους των «κόκκινων» εκτός από την Μαριάνθη. Όπως φαίνεται κάπως έτσι θα συνεχίσουν να πορεύονται και μετά την ένωση, με μία μικρή επιφύλαξη για τον Παύλο Γαλακτερό και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Προς το παρόν κρατάμε ότι τις πρώτες τουλάχιστον μέρες, Κόρο, Ασημακόπουλος, Νικολέττα, Καρολίνα και Έλενα Χαμπέρη θα είναι στην ίδια «συμμαχία», μέχρι βέβαια να αρχίσουν να ψηφίζονται μεταξύ τους.

Πολύ δύσκολο είναι αυτή η ομάδα να συμμαχήσει με Τζέιμς – Νίκο Μπάρτζη, καθώς δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά όσο ήταν Μαχητές.

Μέτωπο Τζέιμς – Νίκος Μπάρτζης

Κάποτε ο Τζέιμς έδενε και έλυνε στην «μπλε» ομάδα, με την είσοδο, ωστόσο του Σάκη όλα άλλαξαν και ο πρίγκιπας έχασε το θρόνο του. Πλέον μετά τη φυγή της Άννας Μαρίας Βέλλη έμεινε μόνος με τον Νίκο και πλέον συγκλονιστικού απροόπτου οι δυο τους θα αλληλοστηρίζονται μέχρι το τέλος. Δύσκολο να συμμαχήσουν με κάποιον άλλον παίκτη. Με τον Αλέξη Παππά δεν μπορούν να συνυπάρξουν, ενώ με τον Κόρο είχαν μαλώσει άσχημα όσο ήταν στους «Μαχητές».

Μέτωπο Αλέξης Παππάς – Τριαντάφυλλος

Το σενάριο που «παίζει» τις τελευταίες ώρες στα social media, είναι η «συμμαχία» των δύο πρώην αδερφών, του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά! Άλλωστε ο τραγουδιστής είναι μόνος στους «κόκκινους» και μιλάει μόνο με την Μαριάνθη και σίγουρα θα θέλει να κολλήσει με έναν δυνατό παίκτη και πρώην… φίλο και αδερφό.

Από την πλευρά του ο Παππάς, που έχει αποδειχτεί μέγα… στρατηγός όπως φαίνεται θα τον καλοδεχτεί, καθώς έχει δει πως είναι δυνατός παίκτης όσον αφορά τις αποχωρήσεις.

Σε αυτή την κλίκα, ίσως κολλήσει και ο Σάκης που δείχνει να ακούει σταθερά τον Αλέξη Παππά και κατά συνέπεια, Μαριαλένα, Χριστίνα και Ελευθερία. Και εδώ μιλάμε για μία πολύ ισχυρή συμμαχία, καθώς βρίσκονται δύο από τους παίκτες που έχουν δοκιμαστεί και αντέχουν στις ψηφοφορίες (Αλέξης και Τριαντάφυλλος).

Κώστας Παπαδόπουλος
Μιλάμε για τον παίκτη που παίζει μόνο με στρατηγική την οποία δεν διστάζει να αποκαλύπτει στην κάμερα. Όλα παίζονται με τον Παπαδόπουλο, γιατί αν και προς το παρόν είναι με την κλίκα του Κόρομι, έχει ήδη μυριστεί τη δυναμική που έχει ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς.

Τέλος, αφήσαμε τον Παύλο Γαλακτερό. Είναι ο παίκτης που έχει δείξει ότι δεν παίζει με στρατηγική, δεν δέχεται την αδικία, λέει την άποψή του και δεν πατάει επί πτωμάτων. Άρα το πιθανότερο θα συνεχίσει ως έχει, να μιλάει με όλους και να εκφέρει την άποψη του ακόμα και αν πάει κόντρα στους ισχυρούς.

Πηγή

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της