Survivor Spoiler 24/3: Ανατροπή στην αποχώρηση! Άλλη η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα και είναι οριστικό

Survivor Spoiler 24/3: Ημέρα αποχώρησης σήμερα για τους Μπλε και όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα, σας έχουμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ποια παίκτρια αποχωρεί;

Μιλάμε, βέβαια, για παίκτρια, διότι ο Τζέιμς όσους haters κι αν έχει, έχει πάρα πολλούς περισσότερους υποστηρικτές και ήταν ξεκάθαρο και από τα διαδικτυακά polls, πως δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να αποχωρήσει.

Και πιστέψτε μας, δεν πρόκειται να αποχωρήσει πριν μπει στην τελική τετράδα.

Οπότε, η μεγάλη μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής και την αποφυγή της αποχώρησης δόθηκε ανάμεσα στα δύο κορίτσια.

Την Αννα Μαρία Βέλλη και την Χριστίνα Κεφαλά. Η Χριστίνα, η οποία ξέσπασε εναντίον του Νίκου Μπάρτζη, φαίνεται πως κατάφερε με τον τρόπο αυτό να επηρεάσει το τηλεοπτικό κοινό, τουλάχιστον σε αυτό το ποσοστό που χρειαζόταν, για να μπορέσει να διασφαλίσει την παραμονή της στο Survivor.

Το τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, ανταποκρίθηκε ακριβώς όπως και το διαδικτυακό από νωρίς το πρωί της Τρίτης στην ψηφοφορία που έτρεξε το QuizChef.gr και χάρισε στην Χριστίνα Κεφαλά τη νίκη έναντι της Αννας Μαρίας Βέλλη.

Οπότε, σήμερα θα δούμε την Αννα Μαρία Βέλλη να αποχαιρετά τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς και να αποχωρεί από το Survivor και τον Αγιο Δομίνικο.

Και το ενδιαφέρον κορυφώνεται…

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»