Survivor Spoiler 22/3: Ανατροπή δεδομένων! Αυτοί κερδίζουν ομαδική και ατομική ασυλία

Survivor Spoiler 22/3: Η μονομαχία της ασυλίας σήμερα έχει άλλον νικητή…

Βασικός κανόνας της δημοσιογραφίας είναι να εμπιστεύεσαι τις πηγές σου. Ιδιαίτερα αν αποδεδειγμένα είναι αξιόπιστες και ακριβείς στις πληροφορίες που σου δίνουν.

Κι ακόμα κι όταν για εξωγενείς παράγοντες υποχρεώνονται να «θολώσουν» τα ίχνη τους, πάλι οφείλεις να σέβεσαι και να προστατεύεις την «πηγή» της πληροφορίας σου.

Κάπως έτσι, προέκυψε σήμερα η ανατροπή στην αρχική πληροφορία που μας δόθηκε από τον Αγιο Δομίνικο για το αποτέλεσμα της πρώτης μονομαχίας για την ασυλία.

Η εκτίμηση για τους Μπλε δεν επιβεβαιωνεται, τουλάχιστον για την πρώτη μονομαχία, αφού οι Κόκκινοι είναι αυτοί που τελικά κατόρθωσαν να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Θα δούμε, φυσικά, που έγινε το μπέρδεμα, αφού η πίεση που δέχονται πλέον οι άνθρωποι που βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο για τις διαρροές των πληροφοριών προς δύο συγκεκριμένα site, που έχουν όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις, το Dokari και το Sportime, είναι ασφυκτική.

Σε αυτό, λοιπόν, το πλαίσιο και επειδή συμβαίνει χρόνια η ίδια ιστορία που είναι και απολύτως φυσιολογικό από την πλευρά της παραγωγής, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για το πρωινό μας «φάουλ» και φυσικά να δεσμευτούμε, στο βαθμό του επιτρεπτού, αφού δεν εξαρτάται πάντα από εμάς, πως θα είναι όσο πιο σπάνιες αυτού του είδους οι «γκέλες». Γιατί να τις αποφύγουμε εντελώς δεν γίνεται, δεν έγινε ποτέ και δεν θα γίνει και στο μέλλον.

Πάμε, λοιπόν, στα φρέσκα και επιβεβαιωμένα «κουλούρια»…

Οι Κόκκινοι νικητές στην πρώτη ασυλία (σ.σ. θα δούμε αν οι Μπλε κάνουν το 1-1) και ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο παίκτης (ξεκάθαρα επιβεβαιωμένο αυτό) που κατακτά την ατομική ασυλία.

Οσο για το ποια θα είναι η παίκτρια που θα βγει υποψήφια προς αποχώρηση από τους Μπλε; Οι πληροφορίες θέλουν την Αννα Μαρία Βέλλη να κανει ποδαρικό. Και ο Μπάρτζης θα δείξει την Τρίτη την Χριστίνα.

Οπότε, και να χάσουν οι Κόκκινοι την Τρίτη, ο Τριαντάφυλλος δεν φεύγει ούτε αυτήν την εβδομάδα…

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”