Survivor Spoiler 19/3: Και τώρα… πιάστε τον! Η κωλοτούμπα του αιώνα από τους κόκκινους

Από την πρώτη μέρα του φετινού Survivor, το Dokari.gr σας ενημερώνει έγκαιρα και άμεσα για όλα όσα θα συμβούν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως σας γράψαμε την Πέμπτη (18/3), οι κόκκινοι έχουν καταλάβει πως ο Τριαντάφυλλος έχει εξελιχθεί σε «εξολοθρευτής» και πως αν δεν αλλάξουν… πορεία, θα τους πάρει η μπάλα.

Έτσι ο «πόλεμος» στον Τριαντάφυλλο θα σταματήσει, όχι όμως οι μικροεντάσεις. Το δεύτερο είναι λογικό όταν συμβιώνουν τόσα άτομα με την πείνα να βαράει κόκκινο, όμως το πρώτο θα γίνει καθαρά λόγω φόβου.

Πλέον, θα προσεγγίσουν τον «Ντάφυ» γιατί γνωρίζουν πως αν συνεχιστεί αυτή η κόντρα, όποιος κάτσει στον τάκο μαζί του, είναι πιθανόν να αποχωρήσει. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν χάσουν ξανά την ασυλία οι κόκκινοι. Γιατί εκεί αν ξαφνικά όλοι αλλάξουν ρότα και δεν ψηφίσουν Τριαντάφυλλο, τότε θα μιλάμε για την κωλοτούμπα της κωλοτούμπας.

Το ρεπορτάζ μας επιβεβαίωσε και η εκπομπή «Ευτυχείτε», αναφέροντας μάλιστα τη νέα συμμαχία που αναμένεται να δημιουργηθεί στην κόκκινη καλύβα.

Η Μαριάνθη είναι ήδη με το μέρος του Τριαντάφυλλου, καθώς αυτή είναι ο δεύτερος στόχος, ενώ εδώ και μέρες είδαμε πως ο Παύλος έχει φύγει -εν μέρει- από την κλίκα. Ο λόγος ήταν η διαφωνία του με τον Κόρο και τους άλλους παίκτες, στο θέμα φαγητού και πιο συγκεκριμένα στα ψάρια που δεν έδιναν στον Τριαντάφυλλο.

Μαζί τους θα πάει και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο… ξεχασμένος ζαχαροπλάστης, από εκεί που δέχθηκε κάποια στιγμή «επίθεση» από τους παίκτες, πλέον κερδίζει χρόνο και έδαφος καθώς ο «Ντάφυ» δέχεται όλα τα πυρά. Βέβαια κανείς δεν ξεχνάει το… φάουλ που είχε κάνει, όταν είχε πιάσει παίκτης της μπλε ομάδας πριν το συμβούλιο και είχε ζητήσει να πουν άσχημα λόγια για τον Τριαντάφυλλο. Μάλλον ήρθε η ώρα με αυτόν τον τρόπο να πει «συγγνώμη» αλλά και να συνεχίσει να κερδίζει μέρες στο παιχνίδι.

Related posts

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”

Καταπέλτης ο Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με την Μαρίνα Σάττι: «Ποιον ταπώνεις; Όταν είσαι με κρατικά χρήματα, πρέπει να έχεις σεβασμό»