Survivor Spoiler 18/4: Μεγάλη ανατροπή – Αυτοί κερδίζουν τελικά το έπαθλο φαγητού σήμερα

Survivor Spoiler 18/4: Επιστροφή για το Survivor στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με το κυριακάτικο… προεόρτιο των μαχών για τις ασυλίες. Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού;

Κόκκινοι ή Μπλε θα κάνουν… σεφτέ στις νίκες της νέας εβδομάδας στο Survivor;

Μια εβδομάδα που πλέον αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, με όλα τα… φώτα να στρέφονται -φυσικά- στις μονομαχίες για τις δύο ασυλίες, υπό τη σκιά ενός φημολογούμενου νέου σκανδάλου, που θέλει τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη, να είχαν βρει άκρη μέσα από την παραγωγή, ώστε να λαμβάνουν κρυφά τροφή.

Διαψεύδονται, ωστόσο, κατηγορηματικά απ’ την παραγωγή του Survivor, αυτά τα σενάρια και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ακόμα κι αν έχει συμβεί, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να το δούμε σε κάποιο από τα επερχόμενα επεισόδια.

Σίγουρα, όμως, ακόμα και ως φημολογία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά προηγούμενων παραβατικών συμπεριφορών παικτών του Survivor, που υποχρεώνει την παραγωγή να κάνει τα… στραβά μάτια, προς όφελος της τηλεθέασης, αφού υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί σχεδόν οι μισοί από τους 14 παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Survivor.

Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε τους Μπλε να επικρατούν στη μονομαχία και να κατακτούν το έπαθλο φαγητού.

Θα μπουν… χορτάτοι στους στίβους μάχης για τις ασυλίες της Δευτέρας και της Τρίτης.

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά