Survivor Spoiler 13/4: Σοκάρει ο τραυματισμός του Ηλία Μπόγδανου – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο (vid)

«Πάγωσαν» άπαντες μόλις είδαν τον Ηλία να σφαδάζει από τον πόνο

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε να δούμε το σημερινό επεισόδιο του Survivor, όχι μόνο για να μάθουμε τους υποψηφίους προς αποχώρηση, αλλά για να δούμε και τι συνέβη με τον Ηλία Μπόγδανο.

Στο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, ο τραγουδιστής φαίνεται πως τραυματίζεται άσχημα στο στίβο μάχης, με τους παίκτες να «παγώνουν». Μάλιστα, ο Ηλίας μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο γιατρό δείχνοντας να πονάει αφάνταστα.

Το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του θα το μάθουμε σήμερα, πάντως ακόμα και σε ένα αγώνισμα να μην αγωνιστεί ο Ηλίας, θα είναι πλήγμα για την ομάδα του καθώς είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στο Survivor.


Ποιος κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία;
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς περιμένουμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι. Ο πληθυντικός που χρησιμοποιούμε είναι γιατί τη σημερινή ασυλία κερδίζουν οι μπλε!

Η μπλε ομάδα θα κάνει το 1-1 και έτσι θα στείλει και τους κόκκινους στο συμβούλιο για να ψηφίσουν ακόμα δύο παίκτες.

Όσο για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι; Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ο Νίκος Μπάρτζης ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας θα ψηφίσει τον Παύλο Γαλακτερό. Έτσι μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο συμπληρώνεται η δυάδα από τους μπλε.

Για τους κόκκινους δεν γνωρίζουμε ακόμα τους υποψήφιους, όμως αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι πως ετοιμαστείτε για συνταρακτικές εξελίξεις…

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών