Survivor spoiler! Δείτε πρώτοι ποια ομάδα κερδίζει!

Survior spoiler: Νεύρα και πάλι νεύρα στον Άγιο Δομίνικο.

Απόψε το Survivor επιστρέφει σε βραδινή ζώνη και οι δύο νέες ομάδες δίνουν μάχη για το έπαθλο!

Οι Survivors 2019 φαίνεται πως βιώνουν έναν μίνι εμφύλιο ανάμεσα σε Μαύρους και Άσπρους, αφού όπως βλέπουμε και στο trailer του επεισοδίου οι πρώτοι έχουν αρχίσει το κράξιμο για τους προσωρινούς συμπαίκτες τους! Θα τους επηρεάσει όλο αυτό όμως;

Απόψε, για ακόμα μια φορά στο φετινό Survivor, θα δούμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης! Οι κόντρες θα είναι σώμα με σώμα, η επαφή με το νερό δεν απουσιάζει ενώ ο στόχος δεν κρίνεται και τόσο δύσκολος, με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι… παλαίμαχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο οι Survivors 2019 δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κυριαρχία τους.

Survivor trailer: Φωτιά! Σκοτωμός στην μαύρη ομάδα! (Βίντεο)

Δείτε το πρώτοι! Ο κακός χαμός σήμερα!Σκοτωμός σήμερα στην μαύρη ομάδα! Δείτε πρώτοι το trailer του Survivor για σήμερα! Είναι φωτιά!

Τα κους κους στην μαύρη ομάδα δίνουν και παίρνουν, την ίδια ώρα που η άσπρη ζει στην… αποχώρηση του Χικμέτ και στην επίδραση που είχε πάνω τους!

Την ίδια ώρα οι Survivors 2019, μετά τις 2 νίκες τους κόντρα στους παλαίμαχους, θέλουν να επικρατήσουν ξανά και να εξασφαλίσουν ένα ακόμα έπαθλο, όμως η Μελίνα και οι λοιποί παλιοί παίκτες έχουν διαφορετική άποψη!

Survivor: Βαρύ το κλίμα – Με δάκρυα στα μάτια οι παίκτες αποχαιρέτησαν το μεγάλο φαβορί (video)

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Πολύ βαρύ το κλίμα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Όπως είδαμε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσε στους παίκτες πως ένας από τους Τούρκους παίκτες, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι, λόγω του τραυματισμού του.

Αυτό είναι μάλιστα κάτι που αλλάζει τα δεδομένα αλλά και τα προγνωστικά, μιας και ο Τούρκος αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού Survivor.

«Τώρα βάζω το κόμμα, αλλά ελπίζω μία μέρα εάν μπορέσω, θα έρθω ξανά για να βάλω την τελεία!», ανέφερε ο ίδιος.

Στο σημερινό επεισόδιο που προβλήθηκε εκτάκτως το μεσημέρι λόγω εκλογών, επέστρεψε στην παράλια για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Αποχαιρετώντας τον καλό τους φίλο, κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Δείτε καρέ καρέ τι συνέβη:

Survivor: Βαρύ το κλίμα στην παραλία! Με κλάματα αποχαιρέτησαν τον Hikmet…

«Τώρα βάζω το κόμμα, αλλά ελπίζω μία μέρα εάν μπορέσω, θα έρθω ξανά για να βάλω την τελεία!»

Από χθες το βράδυ εκτός ανταγωνισμού βρίσκεται ο Τούρκος παίκτης. Ο Hikmet Tugsuz μετά τον τραυματισμό που είχε στο ριάλιτι επιβίωσης, δεν έχει πλέον τις δυνάμεις να συνεχίσει.

Στο σημερινό επεισόδιο που προβλήθηκε ο Hikmet γύρισε στη παράλια για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Συγκινημένοι όλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πλέον δεν θα βλέπουν τον Hikmet στο παιχνίδι. Αποχαιρετώντας τον καλό τους φίλο, κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Φεύγοντας από το “Survivor” ο Τούρκος παίκτης δήλωσε: «Τώρα βάζω το κόμμα, αλλά ελπίζω μία μέρα εάν μπορέσω, θα έρθω ξανά για να βάλω την τελεία!»

Survivor: Το τραγικό ατύχημα παίκτριας! Οι κραυγές της και το σοκ των συμπαικτών της (Vid)

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Σοκαρισμένοι οι παίκτες!

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά το σημερινό αγώνισμα για την νέα παίκτρια που μόλις το βράδυ του Σαββάτου έκανε την πρώτη της εμφάνιση.

Οι παίκτες της άσπρης και της μαύρης ομάδας το μεσημέρι της Κυριακής έδωσαν τη «μάχη» τους στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία. Σε ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα, δύναμη και στόχο.

Η Τουρκάλα παίκτρια στον δεύτερο γύρο του αγωνίσματος είχε μια τραγική πτώση από την βρεγμένη τσουλήθρα. Στο τέλος της διαδρομής της δεν υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα να φύγει με μεγάλη ταχύτητα και να πέσει με δύναμη στη βρεγμένη άμμο.

Από το τράνταγμα όπως φάνηκε χτύπησε άσχημα τη μέση της ενώ τα ουρλιαχτά της σοκάραν τους συμπαίκτες της.

Λίγο αργότερα η παίκτρια κατάφερε να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να σηκωθεί ενώ όταν την ρώτησαν αν μπορεί να συνεχίσει ώστε να φτάσει στον στόχο, εκείνη παρά τον πόνο της έσφιξε τα δόντι και συνέχισε.

Δείτε καρέ καρέ το ατύχημα της παίκτρια και την σοκαριστική αντίδραση των συμπαικτών της

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά