Survivor Spoiler : Αυτός Ο Παίκτης Κερδίζει Το Αυτοκίνητο Και Είναι Έλληνας!

Survivor: Τους χώρισαν για να μην πιαστούν στα χέρια – Η πείνα και η… απελπισία

Θα δούμε άλλο ένα symbol game με τον Γιώργο Λιανό.

Αυτόν τον αγώνα θέλουν όλοι να τον κερδίσουν.
Η απελπισία στο πρόσωπο της Ελπίδας δεν κρύβεται όταν κάνει δηλώσεις στην κάμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι προμήθειες της ομάδας της έχουν τελειώσει εδώ και μέρες και θέλουν επειγόντως τη νίκη.
Στον αγωνιστικό χώρο τώρα, δύο παίκτες είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, ενώ ο Τόνυ παίρνει το ρόλο «πυροσβέστη» και μπαίνει ανάμεσά τους για να τους χωρίσει.

Όπως είναι λογικό, η πείνα έχει φέρει εντάσεις και είναι κάτι που οι παίκτες δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν.

Η αλλαγή μάλιστα των ομάδων, έχει προβληματίσει πολλούς από αυτούς, οι οποίοι είναι επηρεασμένοι από κάποιες συμπεριφορές.

Δείτε όλα όσα θα δούμε απόψε στο παραπάνω βίντεο…

Survivor: Ατάκα φωτιά από τη Σαμπριέ: «Ελπίζω να χωρίσει ο Βασάλος με την Ευρυδίκη»

Η Τουρκάλα παίκτρια δεν έχει ξεπεράσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survivor της προπέρσινης χρονιάς, όταν στα πλαίσια αγώνα Ελλάδας και Τουρκίας κλήθηκαν να διαγωνιστούν. Η Σαμπριέ είχε μείνει εντυπωσιασμένη από το παρουσιαστικό του Κωνσταντίνου, μιλώντας με πολύ κολακευτικά σχόλια για εκείνον και κάνοντάς του έντονο φλερτ.

Oι δυο τους είχαν μια πολλή καλή χημεία και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Ο Κωνσταντίνος, μάλιστα, της είχε προσφέρει λουλούδι, φιλί στο μάγουλο και είχαν χορέψει οι δυο τους.

Στο αποψινό επεισόδιο η Σαμπριέ λησμόνησε τον Κωνσταντίνο και τον ανέφερε στη συμπαίκτριά της, λέγοντάς της πόσο ωραίος είναι.

Όταν, όμως, έμαθε ότι εκείνος είναι σε σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σκοτείνιασε και είπε: «Ελπίζω να χωρίσει ο Βασάλος με την Ευρυδίκη».

Πώς θα αντιδράσει το ζευγάρι όταν ακούσει αυτήν την ατάκα άραγε;

Δείτε το απόσπασμα και θα καταλάβετε ότι η Σαμπριέ είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο.

Survivor: Ανατρέπονται όλα – Η ανακοίνωση Τανιμανίδη

Αλλάζουν όλα – Ποια ομάδα κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας;

Στο επεισόδιο του Survivor που είδαμε το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία. Πριν το αγώνισμα, όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στους παίκτες. Όλα όσα είπε ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

«Αυτή η ασυλία έχει μια ιδιαιτερότητα, είναι σημαντική, περισσότερο ίσως από τις προηγούμενες, γιατί αυτή την εβδομάδα θα έχουμε την τελευταία αποχώρηση από το Survivor πριν την ένωση των δύο ομάδων… Αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει Έλληνας παίκτης. Με τις καινούργιες ομάδες, που είναι πλέον μεικτές, για να είναι δίκαιο το παιχνίδι κάθε εβδομάδα οι υποψήφιοι θα είναι είτε μόνο Έλληνες είτε μόνο Τούρκοι. Αυτή την εβδομάδα θα είναι Έλληνες», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας κέρδισε η μαύρη ομάδα.

Survivor: Όλος ο Aγριoς τσακωμός! «Εμπρηστής» ο Χικμέτ!

Ο τσακωμός στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είχε ως… εμπρηστή τον Χικμέτ!

Πώς ξεκίνησαν όλα; Διαβάστε παρακάτω…
Μόλις το σκορ στον αγώνισμα του επάθλου είχε γίνει 9-9 ο Γιουσούφ χτύπησε καταλάθος τη Ρία στο πρόσωπο και έτρεξε να της ζητήσει συγγνώμη.

Tότε ο Χικμέτ του είπε πως το έκανε επίτηδες και έτσι ξέσπασε πόλεμος!

Δείτε όλο το σκηνικό!

Το αμάξι κερδίζει η Ελπίδα για την μαύρη ομάδα!

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της