Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κερδίζει τα 100.000 ευρώ

Survivor spoiler

Απόψε το βράδυ έχουμε τον Τελικό του Survivor 3 ή αλλιώς Survivor Ελλάδας – Τουρκίας! Απόψε το βράδυ θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μετά απο 5 μήνες όπου Έλληνες και Τούρκοι παίκτες πάλεψαν για την νίκη στον Άγιο Δομίνικο!

Σε απ΄ευθείας μετάδοση απο την Αλικαρνασσό της Τουρκίας,όλοι οι συμμετέχοντες στο Survivor θα βρεθούν και πάλι μαζί για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Ελληνικού Τελικού για το 2019.

Όπως έχει γίνει γνωστό απόψε και μέχρι την ανακοίνωση του Τελικού νικητή το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει βίντεο απο τις καλύτερες στιγμές μέσα στο παιχνίδι αλλά και πολλές με αστείες στιγμές τόσο απο τα αγωνίσματα αλλά και τα παρασκήνια.

Η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται ήδη στον Τελικό του Survivor 2019 μετά και την τελική της επικράτηση στον αγώνα κατάταξης και περιμένει την ψηφοφορία για να μάθει με ποιον θα διεκδικήσει τα 100.000 ευρώ.

Πως είπαν οι παίκτες το μεγάλο αντίο στο νησί

Ποιος θα είναι ο νικητής του Survivor 2019
Καταρχάς σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει διαρροή που να μας έχει κάνει γνωστό τον νικητή του Τελικού. Σήμερα έχουμε μόνο πρόβλεψη! Την δική μας πρόβλεψη η οποία ελπίζουμε να πετύχει όπως και το 90% των διαρροών που σας μεταφέραμε μέσα σε αυτούς τους πέντε μήνες!

Η πρόβλεψη μας λοιπόν είναι ότι ο ΝΙΚΗΤΗΣ για το φετινό Survivor 2019 είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού ριάλιτι επιβίωσης και δεν είναι άλλη απο την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΑΛΑΚΑ

Πηγή: newsblog.gr

Related posts

«Με πίκρανε»: Σπάει την σιωπή της η Βέφα Αλεξιάδου μετά από χρόνια για την Μενεγάκη, το συμβάν που έφερε τέλος

«Αναστάσιμο» πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχονται καταιγίδες και καιρικές αστάθειες…»

«Σπουδαία κυρία Χριστίνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»