Survivor spoiler: Αυτά θα δούμε στον Τελικό της Κυριακής 30/6

Survivor spoiler

Ένα ταξίδι πέντε μηνών φθάνει στο τέλος και ο νικητής θα είναι αυτός που θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό. Σε απ΄ευθείας μετάδοση θα διεξαχθεί ο τελικός στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό, όπου όλοι οι συμμετέχοντες στο Survivor θα βρεθούν και πάλι μαζί για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Μαζί τους συγγενείς και φίλοι και φυσικά ο Γιώργος Λιανός για να μοιραστούν όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο.

Ο τηλεοπτικός χρόνος μέχρι και την ανακοίνωση του τελικού νικητή θα γεμίσει με βιντεάκια από το παιχνίδι με αστείες στιγμές αλλά και σκηνές που ουδέποτε είδαμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες όπως γίνεται φυσικά κάθε χρόνο.

Χτες παρακολουθήσαμε μέσα από τον αγώνα κατάταξης τον νικητή που πήρε πρώτος το εισιτήριο για τους δύο του τελικού που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο δεύτερος παίκτης θα αναδειχθεί απο την ψηφοφορία όπου οι τρεις εναπομείναντες παίκτες τέθηκαν στη κρίση του κοινού για 48 ώρες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης την Κυριακή θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ξεκινώντας από αυτόν που πήρε τις λιγότερες ψήφους θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ.

Τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor.

Θα καταφέρει η Κατερίνα Δαλάκα να πάρει φέτος το πολυπόθητο έπαθλο του Survivor 2019 ή θα χάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά;

Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Survivor;

Πηγή: newsblog.gr

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της