Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει από το ριάλιτι!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης της μαύρης ομάδας θα αποχωρήσει αύριο (11/06) από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο; Προσοχή διαρροή! Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; (Βίντεο)

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις σίγουρες διαρροές!

Χτες η μαύρη ομάδα έχασε την ασυλία και έδωσε 2 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι ήταν αυτοί; Το ελληνικό κομμάτι της μαύρης ομάδας ψήφισε τον Σπύρο και το τουρκικό κομμάτι ψήφισε τη Δήμητρα. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως οι άλλοι δύο παίκτες ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Παναγιώτης!

Ποιος αποχωρήσει;

Υποψηφιοι για αποχωρηση survivor ειναι ο σπυρος και η δημητρα!!!

Survivor: Ο Μπόρα τα έχωσε στη Δαλάκα! «Να βγεις δεύτερη, όπως πέρυσι! Τι έχεις καταφέρει; Τίποτα!»

Μεγάλη κόντρα του Μπόρα με την Kατερίνα Δαλάκα και ακούστηκαν βαριές εκφράσεις στο επεισόδιο του Survivor!

Τι ειπώθηκε πριν το αγώνισμα;

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor έγινε γνωστό πως ο Μπόρα τα έχωσε στην Κατερίνα Δαλάκα με προσβλητικές εκφράσεις!

«Μου λέει “τι έχεις βγει; Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Βαλκανιονίκης, τι; Μέχρι εκεί;”. Και του λέω ναι, μέχρι εκεί. Και μου λέει “εμείς έχουμε Ολυμπιονίκες στην ομάδα, εσύ δεν έχεις πετύχει τίποτα. Και εύχομαι φέτος να βγεις δεύτερη, όπως πέρυσι”», ανέφερε η Δαλάκα!

Survivor: Έξαλλη η Δάλακα με τους συμπαίκτες της! Ξέσπασε εναντίον της η Δήμητρα Βαμβακούση…

Χαμός έγινε στο φινάλε του αγωνίσματος…

Η Κατερίνα Δαλάκα έχασε στο σημερινό αγώνισμα του Survivor τον τελευταίο πόντο και η άσπρη ομάδα πήρε τη νίκη. Στην Ελληνίδα παίκτρια δεν άρεσε καθόλου ότι με το που έχασε, κανένας από τους συμπαίκτες της δεν πήγε δίπλα της να την “παρηγορήσει”. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ίδια να ξεσπάσει εναντίον τους και να κατέβει μόνη της στην παραλία για να πλυθεί.

Η Δήμητρα Βαμβακούση, όμως, έμεινε άφωνη με τη συμπεριφορά της και ακολούθησε τη Δαλάκα, όπου της ζήτησε το λόγο για όσα είπε πριν μερικές δευτερόλεπτα. Και κάπου εκεί ξεκίνησε καβγάς μεταξύ των δύο γυναικών και για παλαιότερα θέματα.

Δείτε τι έγινε στο Survivor…

Survivor: Μεγάλη συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας! (Βίντεο)

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στο σημερινό έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, αφού οι παίκτες της Ελληνικής ομάδας είχαν την δυνατότητα με μιλήσουν μέσω video κλήσης.

Ποιοι όμως κέρδισαν και ποιους επέλεξαν;

Μετά από ένα παιχνίδι ισορροπίας, ο Κυριάκος και η Δήμητρα ήταν οι παίκτες που κέρδισαν το παιχνίδι και με τη σειρά τους επέλεξαν τον Νίκο και την Κατερίνα.

Οι 4 παίκτες μίλησαν με πρόσωπα από την οικογένεια τους και συγκινήθηκαν, αφού είχαν πολύ καιρό να τους μιλήσουν και να τους δουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Η Αφροδίτη «έδωσε στεγνά» την ομάδα της στη Δαλάκα: «Σε κατηγορούν και επηρεάζομαι» (vid)

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Η Κατερίνα Δαλάκα και η Αφροδίτη είναι πλέον σε διαφορετικές ομάδες στο Survivor.

Όταν η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης, οι δυο τους ήρθαν κοντά.

Στην συνέχεια, η Αφροδίτη πήγε στην άσπρη ομάδα και έτσι απομακρύνθηκαν. Η Κατερίνα Δαλάκα πιστεύει ότι κάποιοι Έλληνες από την άσπρη ομάδα την κατηγορούν και γι’ αυτό τον λόγο ο Μπορά γνωρίζει τόσα πολλά για εκείνη.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο δάσος της παραλίας και η Αφροδίτη έδωσε στεγνά τους συμπαίκτες της στην Δαλάκα, αφού της είπε ότι ο Κυριάκος και ο Νίκος την κατηγορούν και δεν έκρυψε πώς έχει επηρεαστεί.

Η Αφροδίτη ζήτησε συγγνώμη από τη φίλη της επειδή την έβαλε στη διαδικασία επιλογής ανάμεσα στους συμπαίκτες της για την επικοινωνία και μιλώντας στην κάμερα είπε ότι ίσως εκείνοι το έκαναν επίτηδες έτσι ώστε να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική έτσι ώστε να έχουν περισσότερες νίκες.

Δείτε όλα όσα συζήτησαν οι δυο τους στο video παραπάνω:

Σύμφωνα με την mega διαρροή του Athensmagazine.gr με τα αποτελέσματα της τελικής ψηφοφορίας από το Survivor αποχωρεί ο Σπύρος! Αφήνουμε βέβαια μια “πισινή” διότι η διαφορά ανάμεσα στα δύο παιδιά ήταν αρκετά μικρή!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελικής ψηφοφορίας στο Athensmagazine.gr:

Ελλάδα
1.Κατερίνα
2. Παναγιωτης
3. Δήμητρα
4. Σπύρος
5. Αφροδίτη
6. Νίκος
7. Κυριάκος

Τουρκια
1.Γιουσούφ
2. Σεντά
3. Μπορα
4. Εμρέ
5. Οκάι
6. Σουντε
7. Μπουσρα

Πηγή:

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της