Survivor ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Ανατροπές σήμερα – Αυτοί κερδίζουν το αγώνισμα επικοινωνίας!

Survivor spoiler: Επιστρέφει το Survivor, μετά από τρεις ημέρες, την Κυριακή με αγώνα επάθλου φαγητού αλλά και πολλές πολλές αλλαγές! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν άκρως επεισοδιακή με δύο αποχωρήσεις. Αρχικά ήταν η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου που έφυγε από μόνη, λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων με την υγεία της, ενώ στο τέλος της εβδομάδας έφυγε ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό! Δύο παίκτες που σημάδεψαν με την παρουσία τους το φετινό Survivor αποτελούν παρελθόν. Ωστόσο οι εξελίξεις είναι τέτοιες που γρήγορα θα ξεχαστούν!

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Και το λέμε αυτό διότι στο επεισόδιο της Κυριακής (21/02) θα δούμε 5 νέους παίκτες να μπαίνουν στο Survivor! Το επεισόδιο αυτό θα αποτελεί περισσότερο ριάλιτι παρά αγωνιστικό show! Η αντίδραση της Μαριαλένας στην είσοδο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη είναι αυτό που περιμένουμε όλοι και σίγουρα θα ξεχωρίσει! Ωστόσο μέσα σ’ όλα έχουμε και έπαθλο φαγητού!

Επίσης δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη δομή των νέων ομάδα από την Κυριακή και μετά! Σίγουρα στη μπλε ομάδα θα μπουν οι Σάκης Κατσούλης και Χριστίνα Κεφαλά, όμως δενγνωρίζουμε που θα πάνε οι άλλοι τρεις παίκτες!

Νικητές: ΜΠΛΕ (1η πληροφορία, μπορεί να αλλάξει)

Πάντα σας μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη!

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Related posts

«Παρακαλώ ενημερώστε…»: Όλη η αλήθεια για την ανάρτηση – κόλαφος της Αντωνά κατά του Σοϊλέδη

Μαρία Καρυστιανού: «Πρέπει να παίρνω ένα ηρεμιστικό πριν ακούσω τον Κ.Μητσοτάκη να μιλάει»

«Ήσουν μικρός σε όλα»: «Άδειασε» τον Σοϊλέδη με 4 λέξεις η Μαρία Αντωνά – Οι μπηχτές & οι απαντήσεις μέσω story