Survivor: Μας Τρέλανε! Αυτή Είναι Η Πρώτη Ανάρτηση της Ροδάνθης στο Instagram, μετά την αποχώρηση της!

Το μεγάλο comeback στα social media της, έκανε η Ροδάνθη Καπαρού, η οποία πριν από δύο ημέρες αποχώρησε από το Survivor και την καλύβα των μαχητών στον Άγιο Δομίνικο. Έπειτα από πέντε μήνες παραμονής στο reality επιβίωσης η 19χρονη φοιτήτρια της Γυμναστικής ακαδημίας είπε αντίο στο Survivor.

Ο εξολοθρευτής Ροδάνθη, όπως την αποκαλούσε το κοινό, στην τελευταία «μονομαχία» με τον Πάνο Θεοδώρου δεν τα κατάφερε και κάπως έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι. Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Ελλάδα βέβαια, πήρε πίσω το κινητό της και έκανε και το comeback στο Instagram account της, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες από την Δομινικανή δημοκρατία.

Με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά και τους φοίνικες της Καραϊβικής η Ροδάνθη ανέβασε δύο φωτογραφίες της, στις οποίες χαμογελούσε πλατιά κι έγραψε στη λεζάντα τους: «Αυτό το υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ήταν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που θα την θυμάμαι σε όλη μου την ζωή και όλα αυτά τα οφείλω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος και στάθηκαν διπλά μου στις πιο δύσκολες στιγμές!! Μακάρι να μπορούσα να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

via

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε