Survivor – Μαχητές και Διάσημοι συστήνονται: Οι παλιές καραβάνες, ο πλακατζής και ο μαθητής του Καραγκούνια

Το Survivor επέστρεψε απόψε στην ελληνική τηλεόραση καθηλώνοντας τους φαν της περιπέτειας στους καναπέδες.

Και φέτος το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φιλοδοξεί να μαγνητίσει το ενδιαφέρον – σε μία άκρως ανταγωνιστική σεζόν – γι΄αυτό και οι αλλαγές είναι μεγάλες.

Μετά την εντυπωσιακή άφιξη των παικτών πέφτοντας από ελικόπτερο και το καλωσόρισμα του Γιώργου Λιανού σειρά είχε η πρώτη γνωριμία με τους παίκτες.

Η ομάδα των Μαχητών

Οι Μαχητές συστήθηκαν και ένας προς ένας μας έδωσε μία γεύση με το τι ασχολούνται πίσω στην Ελλάδα.

Απολαυστικές ατάκες χάρισε ο Rob, ο οποίος από τα κρύα Highlands της Σκωτίας μετακόμισε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τα μάτια της συζύγου του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης όχι μόνο είναι αθλητής Πολεμικών Τεχνών αλλά έχει και για μέντορα τον ένα και μοναδικό… Τάκη Καραγκούνια!

«Ο Τάκης μου είχε κάνει πυγμαχία στο παρελθόν» ανέφερε στον Γιώργο Λιανό με τον παρουσιαστή να στέλνει τα χαιρετίσματά του στον βετεράνο του παιχνιδιού.

Η ομάδα των Διασήμων

Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσαν αμφότερες ότι νιώθουν σαν να μην πέρασε μέρα από την τελευταία φορά που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο ενώ ιδιαίτερα ευχαρισημένες εμφανίστηκαν για τις φετινές αλλαγές.

Μάλιστα σαν «παλιά καραβάνα» η Ασημίνα Χατζηανδρέου έδωσε και μια συμβουλή στους νέους παίκτες: να φυλάνε τα ρούχα τους…

Ο Νίκος Γκάνος φαίνεται πως ήδη είναι ο πλακατζής και η ψυχή της παρέας! «Έχουμε κάνει κοιλιακούς με τα γέλια με τον Γκάνο» παραδέχτηκε η Ασημίνα.

Ο Αλέξης Παππάς έχοντας και αυτός στην πλάτη του μία συμμετοχή στον παιχνίδι ήρθε σε γνώριμα λημέρια αλλά και για αυτόν είναι πρόκληση το γεγονός ότι φέτος το κοινό δεν θα ψηφίζει κρίνοντας ποιος φεύγει και ποιος μένει.

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών