Survivor ΕΣΚΑΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ Spoiler: Αυτοί οι Παίκτες Κερδίζουν στο Σημερινό Αγώνισμα και Πάνε Κατευθείαν στον Ημιτελικό! Μένει Εκτός…

Survivor Πανόραμα:Ο Αγόρου αδειάζει την Δαλάκα: «Το ότι γνωριζόμαστε δεν σημαίνει ότι είμαστε φίλοι»

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Νικόλας Αγόρου είχανε μια διαφωνία μέσα στο παιχνίδι και την λύσανε τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στο Συμβούλιο του Νησιού.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών μετά την αποχώρησή του από το Survivor και την επιστροφή του στην Ελλάδα πήγε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί αναφέρθηκε στο εν λόγω περιστατικό.

Εξήγησε τι συνέβη μεταξύ τους στον Άγιο Δομίνικο και τόνισε μεταξύ άλλων ότι μπορεί να γνωρίζονται σε προσωπικό επίπεδο με την Κατερίνα Δαλάκα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει αυτό ότι είναι και φίλοι.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor Πανόραμα: Ο Αγόρου, οι πανηγυρισμοί και η αρνητική κριτική που δέχτηκε

Αν είναι κάτι που συζητήθηκε έντονα στο φετινό Survivor μεταξύ άλλων είναι και οι έντονοι πανηγυρισμοί του Νικόλα Αγόρου και η φράση “εμείς είμαστε”.

Οι πανηγυρισμοί του αυτοί, σε άλλους άφησαν καλές εντυπώσεις, σε άλλους όμως άφησαν αρνητικές και ο παίκτης των Μαχητών δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική.

Ο Νικόλας Αγόρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ρώτησε σχετικά με τους πανηγυρισμούς του και τα όσα άκουσε γι αυτούς.

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα της απάντησε σχετικά ο Νικόλας Αγόρου.

Survivor Πανόραμα: Ο Αγόρου απολογείται για το σπρώξιμο στον Μουρούτσο! Δεν Φανταζεστε Τι Ειπε…

Λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor ο Μιχάλης Μουρούτσος, είδαμε να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Νικόλα Αγόρου.

Αφορμή στάθηκε μια κίνηση του πρώην μαχητή, ο οποίος, όπως έδειξαν οι κάμερες, έσπρωξε τον Μιχάλη. Η ένταση ήταν μεγάλη και στη μέση μπήκε ο Σάκης ώστε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο Νικόλας, καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, μίλησε για το εν λόγω περιστατικό υποστηρίζοντας πως δεν έγινε έτσι μέχρι που είδε τα πλάνα κι έτσι «απολογήθηκε» για αυτή τη χειρονομία του.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Survivor: Ο Αγόρου απαντά για τον Θεοδωρόπουλο! «Δεν του είπα ψέματα! Λίγο πριν φύγει…»

Για το τι συνέβη με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο μίλησε ο Νικόλας Αγόρου στο Survivor Πανόραμα. «Ο Θοδωρής πίστευε ότι του έχω πει ένα ψέμα. Δεν του έχω πει ψέματα σε κάτι και το συζητήσαμε μαζί. Με είχε πειράξει που νόμιζε αυτό το πράγμα. Είχα κάνει δύο προσπάθειες να μιλήσουμε, αλλά πίστευε ότι ήταν όντως ψέματα.

Εν τέλει χαίρομαι γιατί, δεν ξέρω τι έχει πει, λίγο πριν φύγει καθίσαμε και μιλήσαμε και μου ζήτησε και συγγνώμη, δηλαδή μπορεί να ήταν και παρεξήγηση. Δεν βρίσκω λόγο να χαλάσουμε τις καρδιές μας από τη στιγμή που τα βρήκαμε και μιλήσαμε και μου είπε και συγγνώμη. Δεν έχω προλάβει να μιλήσουμε, αλλά σίγουρα θα μιλήσουμε…», ανέφερε ο Νικόλας Αγόρου.

Survivor Panorama: “Με έκανε να πρηστώ….”- Ο Αγόρου αποκαλύπτει τον λόγο που πάχυνε μέσα στο παιχνίδι!

Kαλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama, ήταν ο Νικόλας Αγόρου, που μίλησε για την εμπειρία του μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ο ίδιος, μεταξύ των άλλων, απάντησε και για την αλλαγή που είχε στο σώμα του, αφού μπήκε πολύ γυμνασμένος μέσα στο παιχνίδι, ενώ φαινόταν σαν να είχε παραπανίσια κιλά!

«Έκαψα ότι λίπος είχα. Μετά καις τους μυς. Μετά είχαν τον τραυματισμό και έκανα ενέσεις κορτιζόνης για να μπορώ να παίξω. Αυτές με έκαναν να πρηστώ. “Τρελάθηκε” ο οργανισμός μου. Δεν είμαι γυμνασμένος αυτή τη στιγμή. Έχει ταλαιπωρηθεί το κορμί μου» , είπε μεταξύ των άλλων ο Νικόλας Αγόρου!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Survivor: “Άδειασαν” τον Αγόρου στο Πανόραμα για Τσίλη – Μουρούτσο! Του έδειξαν τα πλάνα καρέ καρέ…

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι τον τράβηξε! «Δεν τον τραβάω ρε παιδιά»

Ο Νικόλας Αγόρου ήταν σήμερα καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα και όπως ήταν φυσικό βασικά θέματα συζήτησης ήταν οι αδιανόητες αντιδράσεις του στα περιστατικά με τον Γιάννη Τσίλη και τον Μιχάλη Μουρούτσο.

«Δεν έσπρωξα τον Γιάννη. Έφτασα πρώτος, ανέβηκα πρώτος στα σκαλιά. Δεν είχα πρόθεση να τον σπρώξω. Αλλά από την άλλη, ο Γιάννης με τράβηξε. Μετά ο Γιάννης, διέκρινα, ότι μπορεί να ήταν εριστικός, ειρωνικός στα λόγια του. Και μετά μίλησε για βρώμικο παιχνίδι. Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Αν έχασε την ισορροπία του ο Γιάννης σίγουρα δεν φταίω εγώ σε αυτό. Το ότι με τράβηξε, με τράβηξε! Ήταν λάθος το τράβηγμα!», είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλας Αγόρου για το περιστατικό με τον Γιάννη Τσίλη.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν για το περιστατικό με τον Μιχάλη Μουρούτσο…

Απόψε λοιπόν στο τελευταίο αγώνισμα του φετινού Survivor, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες κερδίζουν οι Ηλίας Γκότσης και…. Μελίνα Μεταξά!

Επομένως η Κατερίνα Δαλάκα θα πρέπει να μπει σε μια ψηφοφορία με την Βιργινία Δικαιούλια ώστε να καταφέρει να μπει σφήνα για τον τελικό!

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά