Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Ο κανόνας που αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού

Συνεχείς είναι οι εκπλήξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία προσπαθεί να κερδίσει το κοινό καθώς δεν έχει καταφέρει να ρίξει πάνω του τα φώτα. Έτσι η παραγωγή σκέφτεται τρόπους προκειμένου να ανατραπεί η κατάσταση και το ριάλιτι να επιστρέψει στις καλές επιδόσεις.

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali να ανακοινώνει έναν νέο κανόνα στο ριάλιτι. Όπως είπε οι ομάδες δεν θα μπορούν να έχουν λιγότερους από δύο άντρες και δύο γυναίκες, σε αντιστοιχία, προκειμένου να διατηρηθεί μια ισορροπία.

Μία ομάδα δηλαδή δέκα ατόμων δεν μπορεί να έχει εφτά άντρες και τρεις γυναίκες.
«Παιδιά, φέτος στο Survivor έχουμε έναν καινούργιο κανόνα και πρέπει να σας τον εξηγήσω. Για να μην χαλάσουμε την ισορροπία της ομάδας, ο κανόνας είναι ότι οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν λιγότερους από δύο άντρες και δύο γυναίκες, σε αντιστοιχία. Στην ψηφοφορία θα τηρούμε αυτόν τον κανόνα. Έτσι, δεν χαλάμε την ισορροπία των ομάδων. Σας το λέω για να το γνωρίζετε», είπε χαρακτηριστικά ο Acun Ilicali.

Είναι ένας κανόνας που θα πρέπει να τηρείται από εδώ και πέρα στις ψηφοφορίες. Πρέπει να δούμε στην πράξη την εφαρμογή του νέου κανόνα που θέλει διαφορετικά δεδομένα στο ριάλιτι.

Πηγη: dailymedia.gr

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»