Survivor EKTAKTO Trailer: Η Κρίση Συνεχίζεται! Μεγάλοι Τσακωμοί Ανάμεσα στις Δυο Ομάδες και ένα Έπαθλο που Δεν Έχει Ξαναδοθεί Ποτέ!

Survivor 2: Η ένταση μεταξύ των ομάδων, το ψυχρό κλίμα και το έπαθλο-έκπληξη που ανακοίνωσε ο Σάκης!

Απόψε το βράδυ, για ακόμα μία φορά η ένταση θα περισσεύει στο Survivor 2 και η αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη!

Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες, τόσο στην ομάδα των Διασήμων όσο και σε εκείνη των Μαχητών, είναι ιδιαίτερα φορτισμένο ενώ μεταξύ τους οι δύο ομάδες βρίσκονται -όπως ήταν φυσικό- σε αντιπαλότητα. Η Κατερίνα και ο Μουρούτσος τοποθετούνται για τις αντιδράσεις κάποιων ενώ στο στρατόπεδο των Μαχητών, ο Χάρης είναι εκείνος που δείχνει να έχει κουραστεί με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του. Το έπαθλο που ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδης φέρνει λίγη αισιοδοξία στις δύο ομάδες αφού πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του παιχνιδιού.

Survivor: Ο Αγώνας Της Χρονιάς Κατερίνα Εναντίον Νόσο…! Δείτε Ποιος Κέρδισε Και θα πάθετε Πλάκα…!

Δείτε τον αγώνα τους!

Η Κατερίνα Δαλάκα σόκαρε τους πάντες, όταν είπε ότι θα παίξει κόντρα στον Νάσο Παπαργυρόπουλο στο αγώνισμα του Survivor. Η στιγμή έφτασε και οι δύο παίκτες πήραν τις θέσεις τους στην αρχή του στίβου μάχης. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν μπροστά σχεδόν σε όλη τη διαδρομή, αλλά στο τέλος η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αυτή που έφτασε πρώτη στον στόχο. Η πρωταθλήτρια του στίβου ήταν καλύτερη στον στόχο και πήρε τελικά τη νίκη.

Δείτε τον αγώνα τους στον στίβο του Survivor…

Survivor 2: Η Δαλάκα προκάλεσε τον Νάσο. Εύη-Ροδάνθη την «κράξανε» για την επιλογή της

Survivor 2018: Η Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη αρνήθηκε να παίξει στο αγώνισμα με την δικαιολογία ότι μπορεί να χάσει τον φακό της στην πισίνα.

Έτσι οι Διάσημοι είχαν την δυνατότητα να κάνουν δυο συνεχόμενες επιλογές στο ματσάρισμα. Η Κατερίνα Δαλάκα προκάλεσε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και η κίνησή της αυτή θεωρήθηκε εγωιστική και… εκδικητική απέναντι στον πρώην συμπαίκτη της.

Δείτε λίγο πιο κάτω όλα όσα είπαν στην κάμερα της παραγωγής η Εύη Σαλταφερίδου και η Ροδάνθη Καπάρου Καπαράκη.

Survivor 2: Δαλάκα: «Δεν παίζουν δίκαια. Επέλεξα τον Νάσο για να δείξω ότι δεν τους φοβόμαστε»

Survivor 2018: Η Κατερίνα Δαλάκα ξεσκέπασε τους Μαχητές και τις επιλογές που κάνουν σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι και τα ματσαρίσματα.

Τους κατηγόρησε ότι δεν παίζουν δίκαια και ότι επίτηδες αφήνουν έξω την Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη σε συγκεκριμένες πίστες για να μην χάνουν πόντους. Όπως είπε στην κάμερα της παραγωγής, προκάλεσε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο για να τους δείξει ότι δεν τους φοβούνται και ότι μπορούν να τους κοντράρουν στα ίσια.

Δείτε λίγο πιο κάτω όλα όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα στην κάμερα της παραγωγής στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω.

Survivor: Έξω φρενών η Κατερίνα Δαλάκα! «Όταν μου φέρονται έτσι και με κοροϊδεύουν…»

«Αυτό που κάνουν με τη Ροδάνθη κάθε φορά. Σε όποια της ταιριάζει, παίζει, δηλαδή σε 20 παιχνίδια από όλο το Survivor».

Για την απόφασή της, στο αγώνισμα του Survivor, να επιλέξει τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα. Η παίκτρια των Διασήμων ήταν έξαλλη με τους Μαχητές, που αφήνουν όποτε θέλουν τη Ροδάνθη εκτός παιχνιδιού, προκειμένου να αποκτήσουν προβάδισμα.

«Από τους τέσσερις άντρες ήθελα να αγωνιστώ με τον Νάσο. Γι’ αυτό κι έγινε αυτή η επιλογή. Η επιλογή μου αυτή, το να διαλέξω έναν άντρα, ήταν για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί το ήθελα από την αρχή του παιχνιδιού να γίνει αυτό, να μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία. Και δεύτερον, γιατί με έχει κουράσει να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου… Αυτό που κάνουν με τη Ροδάνθη κάθε φορά. Σε όποια της ταιριάζει, παίζει, δηλαδή σε 20 παιχνίδια από όλο το Survivor. Και σε όποια πίστα ξέρει ότι θα την αφήσουμε πίσω κάποια μέτρα, όταν είναι μεγάλη πίστα και έχει μεγάλο παρκούρ…

Επειδή έχουμε πλεονέκτημα σαν παίκτριες εγώ και η Μελίνα, πάλι σκαρφίστηκαν μια δικαιολογία, ότι δεν μπορεί να παίξει λόγω των φακών επαφής κλπ.. Απλά εμένα, όταν μου φέρονται έτσι και δεν παίζουν δίκαια, γιατί το ωραίο είναι να είμαστε όλοι ένας προς έναν και να μην υπάρχει κάποιος φόβος. Για να τους τη “σπάσω” και γιατί ήθελα να τους δείξω ότι δεν φοβόμαστε καμία άλλη αντίπαλο και ότι επιλέγω άντρα…», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε όσα είπαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά…

Survivor: “Αρπάχτηκε” με τη Ροδάνθη η Μελίνα! «Μείωσες τον εαυτό σου με όλο αυτό…» – «Ποιο είναι το πρόβλημά σου;»

«Στο αγώνισμα, όταν σε ρώτησε ο Σάκης αν θα αγωνιστείς…».
Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor η Μελίνα Μεταξά “αρπάχτηκε” με τη Ροδάνθη Καπαρού, λόγω της συμπεριφοράς της τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, αναφορά έγινε και στο γεγονός ότι η Ροδάνθη δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Μελίνα να της λέει ότι “μείωσες τον εαυτό σου”.

«Έχει φέρει νίκες και στο παρελθόν η Ροδάνθη και αυτό το είχαμε δει και αναγνωρίσει όλοι. Απλά πολλές φορές νομίζω ότι το χάνει το παιχνίδι γιατί δεν είναι η Ροδάνθη που ίσως θα ήθελε ο περισσότερος κόσμος να δει. Κάνει κάποια πράγματα που μπορεί να μην τα σκέφτεται. Είπε σε κάποια στιγμή ότι “η ομάδα πριν είχε την Κατερίνα και την Εύη και δεν μπορούσαμε να κερδίζουμε. Ενώ τώρα που είναι η Μελίνα και η Κατερίνα είναι πιο εύκολο για εμάς τα κορίτσια να παίρνουμε νίκες”. Επειδή κέρδισε δύο μέρες σε δύο αγωνίσματα δεν σημαίνει ότι μπορούμε να σβήσουμε την προσπάθεια όλης της ομάδας για τέσσερις μήνες.

Όταν όλη η ομάδα αποφασίζει να μείνει εκτός από ένα αγώνισμα, μπορείς να πεις “όχι, θα παλέψω κι εγώ”. Αυτό το έχουμε ξανακάνει σαν ομάδα και στο παρελθόν όταν είχαμε αγώνισμα σε θάλασσα. Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα άφηνα την υπόλοιπη ομάδα να αποφασίσει για μένα. Στο αγώνισμα, όταν σε ρώτησε ο Σάκης αν θα αγωνιστείς, γύρισες και κοίταξες τα παιδιά. Εγώ δεν σε μειώνω τώρα, μόνη σου μείωσες τον εαυτό σου με όλο αυτό το γεγονός που έγινε στο αγώνισμα», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

«Πρώτον δεν το είπα αυτό. Αναφέρθηκα προσωπικά σε μένα. Δεύτερον, πήγα την επόμενη μέρα κι έπιασα τη Μελίνα και της έκανα μια συζήτηση και της είπα ότι όντως η διατύπωσή μου να ήταν λάθος. Της είπα ότι δεν εννοούσα κάτι τέτοιο… Και επίσης της είπα ότι επειδή έτυχε και κέρδισα αυτή την εβδομάδα δεν σημαίνει ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια του Survivor. Μελίνα, ούτε σε υποτίμησα ούτε τίποτα. Ποιο είναι το πρόβλημα που έχεις μαζί μου; Είμαι σε μια ομάδα και δεν μπορώ να κάνω ότι θέλω εγώ. Με αυτό που λες είναι σαν να με μειώνεις και να λες ότι είμαι κάτι άλλο από αυτό που δείχνω. Δεν νομίζω εγώ να σε έχω προσβάλει ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η Ροδάνθη Καπαρού.

Δείτε όσα έγιναν μεταξύ τους στο συμβούλιο του Survivor…

Survivor Πανόραμα: Ντορέττα: «Η αιτιολόγηση της Δαλάκα να παίξει με τον Νάσο προκαλεί αμηχανία»

Η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε να τρέξει απέναντι στον Νάσο Παπαργυρόπουλο και η επιλογή της αυτή τους ξάφνιασε όλους. Συζητήθηκε φυσικά και στο twitter πολύ.

Οι Διάσημοι είχαν την δυνατότητα να διαλέξουν δυο σερί ματραρίσματα και η Κατερίνα Δαλάκα τους ξάφνιασε όλους όταν ζήτησε τον Νάσο. Αρχικά είπε ότι ήταν όνειρο να παίξει απέναντί του και στην συνέχεια είπε ότι τον διάλεξε επειδή ήταν συμπαίκτης της πριν γίνουν οι αλλαγές.

Στο Survivor Πανόραμα συζήτησαν τα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο και μεταξύ άλλων η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε ότι η κίνηση αυτή της Δαλάκα προκαλεί αμηχανία.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω.

Survivor 2: Το πρώτο μήνυμα τουΤσεπάνη μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι

Αποχώρησε από το Survivor!

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και στέλνει το δικό του μήνυμα ευχαριστώντας τον κόσμο που τον στήριξε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram.

«Και κάπως έτσι ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!! Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας και τα όμορφα σας λόγια. Με γεμίσατε με πολύ αγάπη!! Αυτό ήταν το έπαθλο για μένα. Χρώματα Ελλάδας πλέον ξεκινώντας με τα γεμιστά της μαμάς που τόσο μου έλλειψαν .. Σας ευχαριστώ πολύ όλους !!! @skaitvchannel @skai_tv@survivorgreece», σχολίασε.

Survivor 2 Το trailer της Κυριακής ΣΚΑΙ 20/5/18

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της