Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ spoiler: Μεγάλες Ανατροπές; Ειναι Ασταμάτητοι! Δείτε Ποιοι Κερδίζουν Τελικά και θα Πάθετε Πλακα…!

Survivor Διαρροή Τώρα! Δείτε Πρώτοι Αποκλειστικά Πλάνα Απο το Σημερινό Επεισόδιο!

Ο αγώνας ασυλίας είναι σήμερα και όλοι περιμένουν να δουν ποια ομάδα πρόκειται να κερδίσει. Οι Μαχητές παρά τις αλλαγές στη σύνθεσή τους έχουν ένα εντυπωσιακό σερί, έχοντας να αποχωριστούν δικό τους παίκτη πολλές εβδομάδες.

Τι πρόκειται να συμβεί όμως απόψε στο Survivor;

Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα σε έναν άκρως απαιτητικό στίβο που έχει τόσο παρκούρ όσο και μεγάλες θεαματικές βουτιές.

Το trailer από μόνο του προκαλεί αίσθηση με τα πλάνα των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, όμως μία κίνηση αναμένεται να φέρει… αναταραχές! Ο Πάνος Θεοδώρου μετά από μία νίκη του σε run πανηγυρίζει έξαλλα ακόμη και μπροστά στο πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα.

Η προκλητική κίνηση φαίνεται να ξενίζει την αθλήτρια, που πιθανώς να αντιδράσει…

Πόσο έτοιμοι είναι οι Διάσημοι για τον αποψινό αγώνα Ασυλίας;
?Πώς θα αντιδράσουν οι Μαχητές στα νέα συνθήματα που θα ακουστούν;

Δείτε ολόκληρο το αποκλειστικό βίντεο

Survivor 2: Η Μελίνα Δίνει Στεγνά τους Μαχητές και ο Νάσος Στηρίζει την Ομάδα του!

Survivor 2018: Χαμός ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους! Ο λόγος;

Οι Διάσημοι δεν αντέχουν τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Μαχητών κάθε φορά που ένας παίκτης τους κερδίζει την ώρα του στίβου μάχης!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παίρνει θέση για τους έξαλλους πανηγυρισμούς της ομάδας του και τονίζει: «Οι έντονοι πανηγυρισμοί για να στηρίξεις τον συμπαίκτη σου δε σημαίνει πως είναι εριστικοί»!

Η δε Μελίνα Μεταξά είναι αποφασισμένη να μην ασχοληθεί άλλο με τους Μαχητές και να εστιάσει στον σημαντικό αγώνα ασυλίας «Δεν μπορώ ειδικά σήμερα να ασχοληθώ με τους Μαχητές, το τι θα πουν και πως λειτουργούν…»!

Μαχητές Vs Διάσημους.

Άραγε αυτή η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα θα εξομαλυνθεί;

Δείτε το σχετικό τρέιλερ!

Όταν ο Στέλιος Κρητικός συνάντησε (τελικά) τον Χάρο!

Τι είπε για τον πρώην συμπαίκτη του στο Suvrivor;

Ο Στέλιος Κρητικός δεν έχει διάθεση να αφιερώσει δευτερόλεπτο ακόμα στον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και το δήλωσε ανοιχτά στο Survivor Πανόραμα. Μια τηλεοπτική συνάντηση τους ή και μια εκτός κάμερας δεν θα ωφελούσε σε τίποτα μιας και το χάσμα ανάμεσα τους είναι αγεφύρωτο. Ο Γρηγόρης Μπάκας… ειρηνοποιός και χιουμορίστας, ντύθηκε ο ίδιος «χάρος» και πήγε να συναντήσει τον Στέλιο Κρητικό.

«Δεν έχω να πω κάτι με το παλικάρι. Να είναι καλά εκεί που είναι. Είμαστε δυο διαφορετικές προσωπικότητες, δυο διαφορετικοί χαρακτήρες. Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του, ας έχει ο καθένας τον τρόπο του και ας πορευτεί ο καθένας έτσι όπως αγαπάει και όπως μπορεί. Από μακριά και αγαπημένοι φίλε. Με όσους αγαπάμε και μας κάνουν χαρούμενους να είμαστε μαζί. Δεν χρειάζεται να έχουμε στη ζωή μας ανθρώπους που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε», δήλωσε ο ηθοποιός στη Φωλιά των Κου Κου παρόλο που αυτό τον… χάρο τον καλοδέχτηκε.

Survivor 2: Όργια στο Twitter με το δάχτυλο του Πάνου στη Δαλάκα! Μάνατζερ Ράγκπι δεν θα γίνει ΠΟΤΕ..Θα είναι απλά Πανούλης..

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το trailer για το επεισόδιο του Survivor 2 της Τετάρτης (23/5) με μία κίνηση του Πάνου Θεοδώρου στην Κατερίνα Δαλάκα.

Στο νέο επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» θα παλέψουν για την ομαδική ασυλία, προκειμένου να μην βρεθούν σε θέση να επιλέξουν τρεις συμπαίκτες τους για αποχώρηση και να διατηρήσουν τον αριθμό των παικτών που υπάρχει στην ομάδα τους.

Όπως φαίνεται από το trailer που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/5) μετά το επεισόδιο, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Πάνος Θεοδώρου πήρε μία νίκη και το πανηγύρισε έξαλλα. Μάλιστα, γύρισε προς τον πάγκο των «Διάσημων» και με τεντωμένο δάχτυλο έδειξε προς το σημείο της Κατερίνας Δαλάκα.

Άμεσα, το Twitter πήρε… φωτιά και οι χρήστες «οργίασαν» με τα μηνύματά τους, τόσο για την κίνηση του Πάνου προς την Δαλάκα, όσο και για τον… χαρακτήρα του. βέβαια, υπήρχαν και αυτοί που ήταν πιο… ψύχραιμοι, περιμένοντας το επεισόδιο, αλλά και μερικοί που πήραν το μέρος του παίκτη των «Μαχητών».

Δείτε τα καλύτερα τιτιβίσματα…

Related posts

Στέλιος Νιάκαρης: «Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι αυτός ο κυνηγός που λέμε»

Γυμνασμένος, με γένια και πολλά τατουάζ: Το “Φοίβο” από τη “Νταντά” δεν θα τον αναγνώριζε ούτε ο Άρης Μπακόπουλος

Δανάη Μιχαλάκη: “Χωρίς να θέλω να μειώσω την μαμά μου αλλά με τον μπαμπά μου έχω σχέση λατρείας”